jobb just nu!

ReHabenheten utökar med två fysioterapeuter

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i uppdrag, biståndskontor och utförare samt tre stabsenheter ekonomi, HR och nämnd- och ledningskansli. En del är ReHabenheten, som erbjuder rehabilitering och habilitering inom kommunens hälso- och sjukvårdsuppdrag.

Vi är en enhet med driv och hög utvecklingstakt, som består av 55 arbetsterapeuter och fysioterapeuter organiserat på två kontor, med varsin enhetschef. Det ena kontoret arbetar mot särskilda boendeformer och det andra mot ordinärt boende.

Vi utgår från nyrenoverade lokaler som är centralt placerade, nära motorväg, buss-/tågstation. Gör som många av våra kollegor - välj att pendla hit!

Vi erbjuder en arbetsplats med många kollegor i samma profession, flextid, goda utvecklingsmöjligheter och stor frihet att planera dina dagar. Vi jobbar mot hemsjukvård, vård- och omsorgsboenden, korttidsboenden, LSS- och socialpsykiatri-verksamheter. Vi har specifika team som jobbar med trygga hemgångar och även instruktörer som utbildar i förflyttningskunskap. Tack vare vår bredd kan du byta inriktning utan att byta jobb!

Vi arbetar ständigt med utveckling. På enheten pågår ett projekt kallat Intensiv hemrehabilitering och under 2017 kommer mycket fokus att ligga på arbetssätt kring Trygg och effektiv utskrivning från slutenvård.Arbetsbeskrivning

I rollen som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du med bedömning och genomförande av insatser inom något av de områden vi jobbar mot. Du bidrar till att stärka individens självständighet och att främja aktivitet och delaktighet i vardagen. Du förskriver och provar ut hjälpmedel. I ditt arbete ingår att bedöma och handleda personal i förflyttningsärenden. Du jobbar nära arbetsterapeut och på arbetsplatsen ingår du i ett mindre team med arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Har du aktuell erfarenhet av att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast, erfarenhet av kommunal verksamhet eller hemrehabilitering är det en fördel, men inget krav. Eftersom dokumentering i journal är ett krav förutsätter vi att du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

För oss är det viktigt att du har ett stort intresse och engagemang för att jobba med rehabilitering i kommunal verksamhet. För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd och samtidigt modig att kliva fram i samarbetet med andra professioner. Du trivs på en arbetsplats där det händer mycket och som präglas av stort eget ansvar och där du har möjlighet att själv kunna bidra till utvecklingen på enheten.

Eftersom vi gör hembesök behöver du ha B-körkort för att kunna ta dig mellan besöken.


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

snarast, enligt överenskommelse
Tillsvidareanställning och/eller vikariat, tillträde snarast.

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-22

Referensnummer:   3492

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Kontakt

Kontaktpersoner
Lina Dahlström
Rekryteringskonsult
016-710 11 90

Anna Siim
Enhetschef
016-710 70 37

anna.siim@eskilstuna.se
Facklig företrädare
Anna Broman
Fysioterapeuterna
016 - 710 50 24

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.