jobb just nu!

Lärare i svenska

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Hälsinglands utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Placering: CFL Söderhamn / Komvux

Arbetsbeskrivning

CFL Söderhamn söker två lärare i svenska med behörighet att undervisa på grundskole- och gymnasienivå, gärna i kombination med något annat ämne. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som att kunna samarbeta med kollegor och vuxna studerande i skolan samt att i övrigt vara en god förebild.
Du samarbetar och utvecklar undervisningen tillsammans med dina kollegor i ämneslag.
Som lärare har du en god förmåga att kommunicera målen med undervisningen och att tydliggöra din bedömning för studerande liksom att ha en förmåga att anpassa ditt arbetssätt till målgruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som i första hand har lärarlegitimation. Du ska vara behörig i SVA eller SV samt gärna i kombination med EN, NO eller annat ämne.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-14

Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt.

Ansökan

Ansök senast:   2017-06-09

Referensnummer:   A683257

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Kontakt

Kontaktperson
Uta Füllkrug
Rektor
010-4541372

uta.fullkrug@hufb.se
Fackliga företrädare
Jan Nilsson
Lärarförbundet
072-577 44 78

Helena Fernlund
Lärarnas Riksförbund

073-092 55 39

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!