jobb just nu!

Teckenspråkskunnig boendestödjare till socialspykiatrin

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se/ />
Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Arbetsbeskrivning

Som stödassistent/stödpedagog inom socialpsykiatrin arbetar du med att ge stöd i vardagen till personer med psykiska funktionsnedsättningar utifrån ett salutogent förhållningsätt. det salutogen förhållningsättet innebär att arbetet inriktas på att göra vardagen meningsfull, begriplig och hanterbar för den enskilde. Socialpsykiatrins verksamhet består av särskilda boenden, boendegrupp och sysselsättning.

I dagsläget växer verksamheten och vi behöver nu nyrekrytera, främst

Kvalifikationer

Det är ett krav att du är teckenspråkskunnig

Körkort är ett krav

Meriterande om du har adekvat utbildning såsom undersköterska, skötare, behandlingsassistent eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivare bedömer som likvärdig.Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Timavlönad

Enligt överenskommelse

Ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Susanne Haugsbak
Arbetsledare
0171-626138

susanne.haugsbak@enkoping.se
Facklig företrädare
Kommunal

010-442 70 00

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-101029.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.