jobb just nu!

Fritidspedagog till Mullhyttans skola, Lekebergs kommun

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Arbetsbeskrivning

Mullhyttans skola ligger ca 1 mil väster om Fjugesta i Lekebergs kommun och sammanlagt arbetar ca 20 personer här idag.
Värdegrundsarbetet och ICDP är några av våra prioriteringar de senaste åren och vi kommer att fortsätta fördjupa kunskaperna i detta. I vår dagliga verksamhet använder vi oss gärna av den fantastiska natur vi har omkring oss.
I vårt gemensamma arbete inom Mullhyttans skola och fritidshem utgår vi från en helhetssyn på eleven och elevens behov.

Du kommer att arbeta på fritidshemmet och i skolverksamheten där dina arbetsuppgifter kommer att bestå av pedagogiskt arbete i grupp. Du arbetar för att stödja barnens/elevernas utveckling i samverkan mellan fritidshemmet och förskoleklassen, skolan och hemmet - Elevens bästa i fokus. Du ger barnen möjlighet till olika fritidsaktiviteter och skapande samt utvecklar deras sociala förmågor och kunskaper.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
- Att tillsammans med övriga i arbetslaget planera, genomföra, utveckla och utvärdera arbetet i enlighet med aktuella styrdokument
- Arbeta aktivt för att skapa en trygg, stimulerande och lärorik verksamhet

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- har fritidspedagogexamen alternativt fritidsledarutbildning
- har goda kunskaper om läroplanen och de dokument som styr skolans verksamhet
- har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- har goda IT-kunskaper och är van att använda digitala verktyg undervisningen
Erfarenhet av undervisning i grundskolan är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mentorskap samt intresse och erfarenhet av engagemang i arbetslags- och elevhälsoarbete.

Vi förväntar oss att du är en person som möter eleverna individuellt och sprider en positiv stämning i ditt möte med dem. Du har förmågan att skapa en positiv, kreativ och skapande lärmiljö med möjlighet till arbetsro.
Du är en tydlig ledare och strävar efter att ge förutsättningar för att alla elever ska ha möjlighet att utvecklas så långt som möjligt. Du är öppen för olika arbetssätt och är flexibel i samarbetet med andra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde 7 augusti 2017.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-30

Referensnummer:   A672798

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Margaretha Essving
Rektor
0585-488 40

margaretha.essving@lekeberg.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare
Nås via växeln
0585-487 00

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.