jobb just nu!

Vi söker en resurs till elev med diabetes

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalbil med bruttolöneavdrag

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Arbetsuppgifter


Tulpanens skola F-3 ligger nära ett trevligt skogsområde i centralorten Fjugesta i Lekebergs kommun och skolan omfattar förskoleklass, åk 1-3, förberedelseklass åk 1-6 samt fritidshem. Förskoleklassen och fritidshemmet är lokalmässigt integrerade i skolan och personalen i de olika verksamheterna samverkar kring barnens utveckling och lärande. Personalen är organiserad i arbetslag som alla är mycket engagerade och arbetar för en hög måluppfyllelse. För närvarande har vi ca 250 elever och 30 pedagoger i verksamheten och vi arbetar tillsammans för att skapa en stimulerande, trygg och trivsam lärandemiljö för våra barn.

Vi söker nu dig som vill arbeta som resurs till en elev med diabetes.

Du kommer att ingå i skolans arbetslag, men har ett speciellt ansvar och uppdrag att vara resurs till eleven.
Du ska i ditt uppdrag framförallt följa och stödja eleven i vardagen på skolan så att eleven i möjligaste mån kan delta undervisning och i skolans aktiviteter tillsammans med de andra barnen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

• har medicinsk utbildning, som exempelvis Omvårdnadsprogrammet
• gärna har en pedagogisk utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant

Erfarenhet av arbete med barn med diabetes är meriterande.

Som person är du positiv och initiativrik och har lätt att kommunicera och samarbeta med både barn, föräldrar och kollegor. Du arbetar lösningsfokuserat och är lugn och stabil som person. Du har ett professionellt förhållningssätt mot alla och anpassar ditt sätt att agera utifrån den enskilde elevens behov. Du är öppen för olika arbetssätt och är flexibel i samarbetet med andra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde till höstterminen 2018 till och med
2019-06-15.
75 %

Ansökan

Referensnummer:   A763806

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.