jobb just nu!

Vi söker en fysioterapeut

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast för arbete med rehabilitering inom den kommunala hälso-sjukvårdorganisationen (HSR). HSR-organisationens verksamhet sker inom eget boende, särskilt boende SOL/LSS samt korttidsboende.

Patientgruppen är bred och har stort behov av individanpassad rehabilitering. Arbetet innebär bedömningar, behandling, träning och annat för yrket förekommande arbetsuppgifter samt handledning till patient och personal.

Hjälpmedelsutprovning för att klara träning och förflyttning förekommer. Vi arbetar i team med arbetsterapeuter mot både ordinärt- och särskilt boende. Vi arbetar kontinuerligt med handledning av personal i ett vardagsrehabiliterande synsätt.
Vi erbjuder dig ett givande och självständigt arbete i en mycket trevlig arbetsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med engagemang och driv. Du har förmågan att arbeta självständigt och fatta egna beslut men har en god förmåga att samarbeta och dela med dig av kunskap och information. Du är lyhörd och har ett gott bemötande samt ser möjligheter och utmaningar i det dagliga arbetet. Du ska ha en god förmåga att kommunicera samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha datavana. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med olika patientgrupper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-Körkort krävs.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2018-08-31

Tillträde sker enligt överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A745347

Gör ansökan

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Malung-Sälens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknade.