jobb just nu!

Fritidspedagog/fritidsledare till Hidinge skola, Lekebergs kommun

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Hidinge skola är belägen i Lanna, ett stenkast från E18, i norra delen av kommunen.
Skolan har på senare tid byggts om och byggts till, för att möta det växande behovet av inflytt-ning. Lokalerna är anpassade för att ge en god utbildning i flera avseenden, där alla klassrum har tillhörande grupprum, det finns en NO-sal, en sal för Hem- och konsumentkunskap samt rejäla ytor för fysisk aktivitet såväl utomhus som inomhus.
Vi har en välutbildad personalgrupp inom alla områden och behörigheten är 100 %. Intern fortbildning inom ledarskap och ICDP, där medarbetarna har hög delaktighet och stora på-verkansmöjligheter, har skapat ett gott arbetsklimat för såväl elever som personal. Skolan har genom åren haft hög måluppfyllelse och ovan nämnda arbete har visat sig leda till fortsatt gott resultat.Arbetsbeskrivning

En tjänst på vår skola innebär möjligheter till utmaningar inom hela skolans verksamhet. Vi söker dig som stimuleras av att arbeta i en social gemenskap med högt i tak och fokus på verksamhetsutveckling.
Dina möjligheter att utvecklas som pedagog och människa är goda då vår skola hela tiden strävar efter hög delaktighet och en god arbetsmiljö där ett helhetstänk prioriteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- har examen som fritidspedagog eller lärare i fritidshem
- har dokumenterad erfarenhet av arbete i skola/fritidshem

Vi tror att ditt arbete präglas av ambitiösa intentioner till utvecklande arbetsmetoder. Förmåga att arbeta självständigt men också i samarbete med kollegor ser vi som självklart för att utveckla hög kvalitet i elevernas utbildning.
Som pedagog har du också en god förmåga att skapa och bibehålla relationer med främst elever och kollegor men också deras vårdnadshavare. Det är av stor vikt att referenser finns på ovan nämnda och vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande är:
- Att spela instrument och kunna använda i arbetet med eleverna
- ICDP
- LIP

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde i augusti 2017
Heltid/deltid

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-30

Referensnummer:   A670653

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Ulrika Lagnesjö
Samordnare
0585-488 62

ulrika.lagnesjo@edu.lekeberg.se
Johan Gunnarsson
Arbetslagsledare
0585-48901

gunnarsson.johan@edu.lekeberg.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare
Nås via växeln
0585-487 00

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.