jobb just nu!

Tillsvidareanställning som resurs i skola och fritidshem, Lekebergs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalbil med bruttolöneavdrag

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Tulpanens skola F-3 ligger nära ett trevligt skogsområde i centralorten Fjugesta i Lekebergs kommun och skolan omfattar förskoleklass, åk 1-3, förberedelseklass åk 1-6 samt fritidshem. Förskoleklassen och fritidshemmet är lokalmässigt integrerade i skolan och personalen i de olika verksamheterna samverkar kring barnens utveckling och lärande.
För närvarande har vi ca 250 elever och 30 pedagoger i verksamheten och vi arbetar tillsammans för att skapa en stimulerande, trygg och trivsam lärandemiljö för våra barn.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som uppskattar ett omväxlande arbete där du får möjlighet att arbeta i alla årskurser samt på vårt fritidshem.
Tjänsten är en tillsvidareanställning men du kommer att vikariera och stötta upp där behov uppstår och kan vara en återkommande resurs på skolan som elever och pedagoger lär känna.
Du kommer att ha din tillhörighet till ett arbetslag men kommer att placeras på Tulpanens skola utifrån det dagsaktuella behovet.
Samarbetet med elever, föräldrar, kollegor på skolan och ditt arbetslag är en viktig del av uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som
• har en pedagogisk utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant
• gärna har erfarenhet av att arbeta med barn
• gärna är en van IT-användare
• gärna har kunskap om läroplanen och skolans styrdokument
Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning i grundskolan.

Vi förväntar oss att du är en person som möter eleverna individuellt och sprider en positiv stämning i ditt möte med dem. Du är en initiativrik och ansvarstagande person och som har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. Du är en tydlig ledare i arbetet med barnen och strävar efter att ge förutsättningar för att alla elever ska ha möjlighet att utvecklas så långt som möjligt. Du är öppen för olika arbetssätt och är flexibel i samarbetet med andra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningens omfattning

Tillträde från höstterminen 2018.

Ansökan

Referensnummer:   A763748

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.