jobb just nu!

Sävsjö kommun söker fysioterapeut/sjukgymnast

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Sävsjö kommun är en av de största arbetsgivarna i kommunen. Att vara anställd här är att inneha en viktig roll i Sävsjö kommuns utveckling. Vård och omsorg inom Sävsjö kommuns socialförvaltning omfattar verksamheter inom områdena hemtjänst, särskilt boende, funktionshinderomsorg, socialpsykiatri samt myndighetsutövning. I verksamhetsområdet vård och omsorg ingår sjuksköterskor och rehabiliteringspersonal i särskilda boenden, totalt ca 30 personer.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter blir att genomföra fysioterapeutiska bedömningar och åtgärder med syfte att vidmakthålla och/eller förbättra aktivitetsförmågan hos individen så att denne ska kunna uppnå en så hög livskvalité som möjligt. Arbetet sker inom äldreomsorg, omsorg, hemsjukvård, hjälpmedelspatienter och psykiatri.

En vanlig arbetsdag består av att öka livskvalitet för individen genom handledning och utbildning för personal och anhöriga, bedömning, åtgärder och uppföljningar av träningar, beställningar, utprovning och uppföljningar av tekniska hjälpmedel, teamarbete med olika professioner där sjukgymnasten har fallprevensionsansvar vid möten. Journalföring sker i procapita. Ett självständigt arbetssätt för planering av sitt eget schema samt ansvar för rehabassistenters schema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom engagemang, initiativrikedom, intresse av utvecklingsarbete och god samarbetsförmåga.

Eftersom det i uppdraget ingår att handleda omsorgspersonal, är det viktigt att du har god pedagogisk förmåga, är lyhörd och finns tillgänglig för omsorgspersonalen.

Som person är du ansvarsfull, har god samarbetsförmåga samt är flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav. Tjänsten kräver att du har tillgång till egen bil.
Tidigare erfarenheter som sjukgymnast är önskvärt men inte ett krav. Likväl som erfarenhet av att ha arbetat med rehab i kommunal regi alternativt hemsjukvård.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Enligt överenskommelse.
Urval sker löpande, dröj inte med din ansökan!
100%

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-31

Referensnummer:   A610230 - Kopia

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Schema.

Kontakt

Kontaktperson
Caroline Yderman
Områdeschef
0382-15559

Facklig företrädare
Katarina Sjöberg
FSA
0382 156 73
070 534 58 54

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.