jobb just nu!

IT-tekniker till Sydnärkes IT-förvaltning

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Arbetsbeskrivning

Sydnärkes IT-förvaltning är en sammanslagning av IT-avdelningarna i Lekeberg, Askersund, Hallsberg och Laxå kommun. Sydnärke IT är en gemensam nämnd och servar samtliga verksamheter i dessa kommuner. Vi förstärker nu med ytterligare en It-tekniker, som dessutom kan tänka sig att arbeta inom flera olika kompetensområden.

Som IT-tekniker hos Sydnärke IT svarar du bl.a. för att stödja verksamheterna med drift och förvaltning av verksamhetssystem och övriga systemlösningar. IT-verksamheten är under uppbyggnad för att bli en gemensam organisation stödjande samtliga ingående kommuner, varvid konsolidering och förändring av infrastrukturen är påbörjad.

Idag finns en IT-infrastruktur baserad på bl.a. Open Source, Microsoft och VMware i de olika kommunerna. Vi har påbörjat en "resa" mot en enhetligare struktur och här har du möjlighet att få vara med från början. Vi ser främst att du har en bakgrund kring Microsoft´s klienter, mail och behörighetsstruktur, men även erfarenhet kring Novell e-Dir, NetIQ IDM eller GroupWise är också positivt. Erfarenhet kring hantering av läsplattor och mobiler i verksamheten är också meriterande.

Dagliga arbetsuppgifter kan vara incidenthantering, distribution av programvara, fjärrsupport och på platsen support. Andra arbetsuppgifter som kan vara aktuella är projekt och utredningsarbete samt analyser och dokumentation. Det kommer finnas möjligheter till specialisering och fördjupning inom vissa kompetensområden.

Vi är redan ett härligt gäng och ser fram emot att utöka ytterligare med nya medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med:
- lägst gymnasieexamen eller motsvarande inom IT eller som har erfarenhet av liknande arbete
- Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift
- Flerårig erfarenhet av Microsoft Windows 7, policyhantering och AD administration
- Körkort av minst klass B

Övrigt meriterande:
- Erfarenhet av tillämpningar såsom MS Exchange, MS Outlook, VMware Air Watch och printeradministration
- Kunskap och erfarenhet av andra plattformar såsom Apple IOS, Unix, Android och Novell
-Kunskap och erfarenhet av MX-one´s telefonilösningar
- Kunskap och erfarenhet av ITIL i en driftorganisation
- Arbete i offentlig förvaltning

Vi förväntar oss av dig att du är en person som är ansvarsfull, resultatorienterad, drivande, utåtriktad och lyhörd. Du är dessutom självgående med ett strukturerat och analytiskt arbetssätt samt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har ett kundfokus med en vilja till ständig förbättring.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

Ansök senast:   2017-12-03

Referensnummer:   A729689

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Annelie Damin
Förvaltningsledare/Servicekoordinator


annelie.damin@lekeberg.se
Azra Prepic
Tjänsteansvarig Sydnärkes IT-förvaltning
0585-481 19

azra.prepic@it.sydnarke.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare
Nås via växeln
0585-487 00 (vxl)

Övrigt

Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.