jobb just nu!

Projektadministratör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Boverket är en den nationella myndigheten för samhällsplanering, byggande och boende. Vi har regeringens uppdrag att leda arbetet med ett hållbart samhällsbyggande till nytta för medborgarna. På Boverket arbetar idag 250 personer, bland annat jurister, arkitekter, planerare, ekonomer, civilingenjörer, samhällsvetare och kommunikatörer. Vi har den senaste tiden fått stora regeringsuppdrag inom digitalisering, inomhusmiljö och arkitektur. Vi beräknar därför växa med ett 50-tal personer under 2018, främst i Karlskrona men även i Malmö.

Arbetsuppgifter

Projektet "Får jag lov?" är ett samverkansprojekt som Boverket initierat tillsammans med kommuner, näringsliv och utbildningsinstanser för att skapa digitala verktyg för lov- och byggprocessen att arbeta i. Projektets övergripande syfte är att utveckla de generella tjänster som kommunerna behöver för att hantera plan- och byggprocessen digitalt. "Får jag lov?" är ett stort projekt som löper tom 2018 och har i dagsläget cirka 200 medlemmar och 53 samverkande parter. Vi vill i denna intensiva avslutande fas förstärka arbetet med en projektadministratör.

För rollen som projektadministratör söker vi dig som vill ha en omväxlande roll med fokus på operativt, assisterande och koordinerande arbete. I arbetsuppgifterna ingår projektadministration, ekonomiuppföljning och stöd till projektledaren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med administrativ inriktning samt praktisk erfarenhet av administrativa uppgifter.

Det är önskvärt om du arbetat med kvalificerat administrativt arbete eller med projektadministration i större projekt. Det är meriterande om du arbetat med ekonomiuppföljning.

I rollen som projektadministratör är det viktigt att du är positiv, lyhörd, noggrann och lösningsorienterad. Det är mycket viktigt med samarbetsförmåga och att du kan kommunicera tydligt och pedagogiskt i tal och skrift. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter och arbeta strukturerat för att nå uppsatta mål enligt tidsplan. Ditt arbete kännetecknas av en hög kvalitet. Vi fäster stor vikt vid dessa personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2018-12-31

Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskrona

6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   432/2018

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringsarbetet använder vi ett elektroniskt ansökningsformulär i samarbete med Aditro Offentliga Jobb.

Vid ansökan kommer dina personuppgifter att hanteras enligt personuppgiftslagen, PUL. Genom din ansökan samtycker du till hanteringen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet, referenser eller liknande du själv bedömer som olämpliga att lämna ut, tag kontakt med ansvarig rekryterare.

Inför rekryteringsarbetet har Boverket tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.