jobb just nu!

Trygg och stabil kock till Kjula Skola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

ArbetsplatsbeskrivningEskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 42 förskolor, 24 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamhet för barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. Tillsammans är vi cirka 3 500 medarbetare.

Kjula skola ligger på landet, en mil från Eskilstuna centrum, i en idyll som växer. Det är en skola med mycket vi känsla och en fantastisk omgivning som används i undervisningen. Kjula skola har elever från förskoleklass till och med årskurs 6, ca 270 elever och 40 anställda. Vallby skola tillhör samma rektorsområde och har elever från förskoleklass till och med åk 3, ca 100 elever och 15 anställda. Undervisningen sker i åldershomogena grupper.

Läs mer om Kjula skola på: https://www.eskilstuna.se/utbildning-och-barnomsorg/grundskola/kommunala-grundskolor/kjula-skola.html

När du fyller i din ansökan kommer du få besvara en enkät, var noggrann när du fyller i dina svar då detta ligger till grund för vårt urval. Du kommer i enkäten få välja vilka tjänster som du söker på aktuell skola.

Arbetsbeskrivning

Brinner du för matlagning och motiveras du av att bidra till hög kundnöjdhet? Då ska du söka dig till oss.

Som kock kommer du att arbeta i ett team med andra kockar i deras dagliga arbete. Du har intresse och är öppen för utvecklings- och förbättringsarbetet i köken. Arbeslaget arbetar med matlagning som grund och har som mål att rotera mellan arbetsuppgifter. Du arbetar även med sedvanliga uppgifter inom storkök såsom hantering av specialkost, bakning, salladsberedning och HACCP. Enklare sysslor såsom servering, disk och städ ingår också.

Tillsammans med arbetsgruppen ingår även beställning av råvaror och planera arbetet så att det hela tiden finns ett bra flöde i produktionen. Vi arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt där matlagning sker från grunden och genomsyras av ett ekologiskt perspektiv med KRAV-certifiering.
Förutom samarbete med arbetslaget ingår även tätt samarbete med skolans pedagogiska personal med försäkran om elevers välbefinnande och trivsel i samband med måltider.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad kockutbildning exempelvis från hotell- och restaurangprogrammet eller motsvarande. Du som söker har minst fyra års arbetslivserfarenhet som kock inom restaurang eller storkök där matlagning varit huvuduppgiften. Du har kunskap om HACCP (produktsäkerhet) och egenkontroll och har tidigare erfarenhet av tillämpning specialkost. Då beställning av råvaror ingår i arbetet ser vi att du har grundläggande datakunskaper, har du även erfarenhet av beställning av råvaror är det positivt men inget krav. Då det förekommer specialkost bland våra elever är det högst viktigt att vara noggrann, och dessutom ha förmågan att uttrycka sig väl i svenska språket så inga missförstånd uppstår.

Som person är du positiv och energisk och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är trygg i dig själv och kan arbeta både självständigt samt i grupp. Detta ställer krav på god samarbetsförmåga och att du är lyhörd och inte främmande för att våga ta egna initiativ i arbetet. Du arbetar även efter ett organiserat och ansvarsfullt arbetssätt. Du är öppen i ditt sätt att vara och vill vara en del i utvecklingen för verksamhetens bästa. Andra värdefulla egenskaper är servicekänsla, noggrannhet, flexibilitet och stresstålighet. Vi lägger för övrigt stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde snarast efter överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-26

Referensnummer:   3528

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Marika Kröller
Rekryteringskonsult
016-710 9871

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning för den här tjänsten.