jobb just nu!

Tidigarelärare till Djurgårdsskolan

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

ArbetsplatsbeskrivningEskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 42 förskolor, 24 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamhet för barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. Tillsammans är vi cirka 3 500 medarbetare.

Djurgårdsskolan ligger på bekvämt promenadavstånd från Eskilstuna centrum. Skolan är vackert belägen intill Djurgårdens parkområde och Odlarskogen med sina strövområden och motionsspår. På Djurgårdsskolan arbetar vi med barnen från förskoleklass till och med årskurs 9. På skolan finns c:a 100 vuxna och drygt 900 elever. Här finns också grundsärskolan Pilen liksom Gamla Stadens Musikklasser.

Under rubriken rätt K.E.M.I. satsar Djurgårdsskolan på Kunskap, Entreprenöriella kompetenser, Musik och Idrott. Läs gärna mer på vår hemsida: http://www.eskilstuna.se/sv/Utbildning-och-barnomsorg/Grundskola/Grundskolor/Djurgardsskolan

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på en skola som brinner för gemenskap och utveckling?
Vi utökar nu vår personalstyrka i samband med lågstadiesatsningen och söker nu en lärare till våra yngre årskurser.

Som lärare på Djurgårdsskolan arbetar du med undervisning samt sedvanliga arbetsuppgifter som ingår i rollen som lärare. Du ser det som en självklarhet att variera undervisningen för att väcka engagemang och möta alla elevers olika behov och inlärningsstilar.

På Djurgårdsskolan arbetar du nära dina kollegor i ditt arbetslag, F-3. Ni samarbetar gällande eleverna, fördelning av ämnen, planering och uppföljning av undervisningen samt planering av olika projekt/arbetsområden. Vi på Djurgårdsskolan arbetar aktivt med att stödja och motivera eleverna i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt, och vi söker dig som vill bidra till vår fortsatta utveckling!

Kvalifikationer

Du har lärarexamen med behörighet att undervisa i skolans tidigare år. Har du behörighet att undervisa i förskoleklass, matematik eller engelska ser vi det som meriterande. Vi vill att du har erfarenhet av praktiskt arbete utifrån gällande läroplan och att du tidigare har arbetat med läs- och skrivinlärning. Det är meriterande om du har aktuell erfarenhet av undervisning från pedagogisk verksamhet. För rollen är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och känner trygghet i att använda IT som en del i din undervisning.

Vi söker en tydlig, kreativ och dokumenterat god ledare som kan situationsanpassa sitt ledarskap i klassrummet och kan planera och följa upp sitt arbete. Du har lätt för att kommunicera med både vuxna och barn. Vi tror att du vill utvecklas i din roll som lärare och bidra till skolans fortsatta utveckling. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov.

Välkommen att söka till Djurgårdsskolan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-01-25

Referensnummer:   3421

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Tu-Kien Tran
Rekryteringskonsult
016-7102752

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning för den här tjänsten.