jobb just nu!

Sjuksköterska till socialpsykiatrin

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i uppdrag, biståndskontor och utförare samt tre stabsenheter ekonomi, HR och nämnd- och ledningskansli.

Vår sjuksköterskeorganisation är samlad under samma hälso- och sjukvårdschef och uppdelad på tre enheter. Totalt är vi hundratalet sjuksköterskor. Eftersom vi har en samlad hälso- och sjukvårdsorganisation finns det stora möjligheter att utvecklas genom nära samarbete med kollegor inom samma profession, vi utvecklar oss även genom utbildningar inom våra områden. Arbetet är självständigt och du har stor frihet att självständigt planera dina veckor.

Vårt mål är att vara en attraktiv arbetsplats med möjlighet att påverka kvalitetsarbete och utbildningsbehov. Vi arbetar även med friskvård och medarbetarskap för att uppnå den goda arbetsplatsen.

Arbetsbeskrivning

Är du en självständig sjuksköterska som har intresse för socialpsykiatri och funktionsnedsättningar, trivs med eget ansvar och att ta egna beslut? Då kommer du trivas hos oss!

Ditt övergripande ansvar är att arbeta processinriktat och leda det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget där du arbetar med personcentrerad vård. Uppdraget har många dimensioner där den viktigaste delen är att använda sig av evidensbaserad praktik utifrån gällande metodik i det dagliga arbetet. Vi arbetar med relevant medicinsk teknik och använder evidensbaserade skattningsverktyg.

Du arbetar självständigt med bedömningar, identifierar och förebygger risker samt kartlägger behovet av hälso- och sjukvårdsåtgärder. Du arbetar också med avvikelser och dokumentation. Din arbetsplats har du tillsammans med oss övriga sjuksköterskor och du tar dig ut till patienterna med kommunens bilar och cyklar. Arbetet sker i nära samarbete med omvårdnadspersonal som också i första hand är din kontaktyta till patienterna. Trivs du i att pedagogiskt undervisa personal kommer du passa hos oss.

Arbetstiden är dag, kväll och helg samt arbete i gemensam jour, cirka en vardag var fjortonde dag och var sjätte helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har sjuksköterskeexamen som inkluderar somatisk kompetens. Du har svensk legitimation som sjuksköterska och om du har erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska är det meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha datorvana, erfarenhet av att dokumentera i journalsystem och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det en fördel om du har arbetat med kvalitetsregister så som exempelvis Senior alert eller Palliativa registret men det är inget krav. Har du erfarenhet av att utbilda och handleda personal är det en stor fördel. Arbetet kräver att du har B-körkort och vana av att köra bil eftersom detta är ditt arbetsredskap för att ta dig ut till patienterna.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är trygg i din profession och har mycket god förmåga att göra självständiga bedömningar. Du tar ansvar och har ett reflekterande förhållningssätt. Då en stor del av arbetet är handledning av personal i omvårdsarbete är det viktigt att du gillar att på ett pedagogiskt sätt förmedla instruktioner till andra

Är du samarbetsvillig, kan motivera och engagera i kollegiet samt omvårdnadspersonal och är duktig på att lösa problem kommer du trivas som sjuksköterska i vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden så sök redan idag!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Snarast, eller enligt överenskommelse
75-100%
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-26

Referensnummer:   3275:3

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Schema.

Kontakt

Kontaktperson
Peter Poulsen
Rekryteringskonsult
016-710 10 67

Facklig företrädare
Namn på facklig företrädare lämnas vid förfråganÖvrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.