jobb just nu!

Anläggningsvaktmästare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?Arbetsbeskrivning

Tjänsten som anläggningsvaktmästare ingår i anläggning- och badverksamheten som är en del av kultur- och fritidsförvaltningen.

I ditt arbete som anläggningsvaktmästare kommer du att ingå i ett arbetslag som tillsammans svarar för skötsel, underhåll och tillsyn av olika idrotts- och fritidsanläggningar såsom Falkenbergs ishall, fotbollsanläggningar, omklädningsbyggnader och grönyteskötsel samt kommunens idrottshallar.
Under vintersäsong prioriteras arbetssysslorna till Falkenbergs ishall samt snökörning på konstgräsplanerna. På sommartid är det grönyteskötsel på kommunens idrottsplatser och Falcon Alkoholfri Arena samt insjöbad och motionsslingor som är prioriterande sysslor. Tjänsten innebär regelbunden kväll- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av grönyteskötsel. Har du även god vana att köra traktor och ismaskin är detta meriterande. Som person har du förmåga att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Samtidigt har du god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i grupp vilket vi ser som viktiga egenskaper. Vi förutsätter även att du har viss datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen.
För tjänsten krävs B-körkort.

Välkommen med din ansökan.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde 2017-09-01 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-14

Referensnummer:   A675982 - 2017

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Kontakt

Kontaktpersoner
Glenn Andersson
Enhetschef anläggning
0346-88 60 00 Kontaktcenter

Facklig företrädare nås via kontaktcenter

0346-88 60 00

Övrigt

Information till annonssäljare
Falkenbergs kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.