jobb just nu!

Sävsjö kommun söker Ekonom till Kommunledningskontoret

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Ekonomiavdelningen består av tre enheter, ekonomi, upphandling och fordonsadministration.
På avdelningen arbetar 11 personer med varierade uppgifter såsom upphandling, redovisning, bokslut och budgetering för våra olika förvaltningar och kommunala bolag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med de kommunala bolagen, myndighetsförvaltningen och överförmyndarnämnden. Du kommer arbeta som rådgivande stöd till cheferna inom verksamheterna gällande ekonomiska frågor och beslut. Du kommer att vara ett kvalificerat ekonomistöd där du ansvarar för att driva och utveckla dina arbetsuppgifter inom budgetarbete, uppföljningar, bokslut, utredningar och projektarbete.

I tjänsten ingår även arbete med upphandling där du ansvarar för hela processen från upprättande av förfrågningsunderlag till förvaltning av avtal. I processen ingår genomförandet av behovs- och marknadsanalyser, ha en dialog med leverantörsmarknaden, deltar i förhandlingar samt upprätta och implementera avtal. Större upphandlingar genomförs i projektform i nära samverkan med verksamhetsföreträdare där upphandlaren fungerar som projektledare.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100%

Kvalifikationer

Du har examen från civilekonomprogrammet eller annan högskoleutbildning som vi bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av offentlig förvaltning.

Vi söker dig som på ett målinriktat sätt tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer med ett självständigt angreppssätt. Du har god analytisk förmåga, tilltalas av problemlösning och arbetar strukturerat.

För att passa för tjänsten bör du kunna kommunicera på ett tydligt sätt samtidigt som du är lyhörd inför dina chefer och kollegor. Du har ett professionellt bemötande och vi sätter stort värde på din samarbetsförmåga. Som person är du flexibel inför förändrade omständigheter och förhållningssätt samt brinner för att ge god service till verksamheten.


Anställningens omfattning

Snarast möjliga.

Ansökan

Referensnummer:   A657861 - Kopia (2)

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.