jobb just nu!

Lärare i Musik till Hertsöskolan

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Hertsöskolan ligger i centrala Hertsön som är Luleås största bostadsområde med ca 5500 invånare. Skolan har ca 360 elever i åk 4-9. Här jobbar ca 45 lärare, elevhälsopersonal, studie-och yrkesvägledare, vaktmästare, måltidpersonal och lokalvårdare. Vi har tillsammans lång erfarenhet och många av oss har arbetat länge på skolan.

Hertsön är känt för sitt rika fritids- och föreningsliv och närheten till naturen. Här finns bibliotek, modern idrottsanläggning och ett naturreservat inom gångavstånd. Sedan höstterminen 2012 har Hertsöskolan Norrlands enda spetsutbildning i matematik på grundskolenivå.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa elever i årskurs 4-9 i musik. Du kommer också att vara mentor för ett antal elever tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i musik årskurs 4-9.

Det är meriterande om du är behörig även i andra ämnen. En högre sysselsättningsgrad än de 50% som musiken utgör kan då komma att bli aktuellt.

I ditt arbete sätter du elevernas kunskapsutveckling i fokus. Du är ansvarstagande och strukturerad. Du är också kreativ, flexibel, trygg och har god empatisk förmåga.

Du är initiativrik, du gillar barn och ungdomar och har lätt för att lösa problem.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Deltid

Deltid: 50%

Tillträde: 2017-02-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-01-24

Referensnummer:   A643575

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Stefan Millgård
Rektor
0920-455791

Fackliga företrädare
Lärarförbundet
Facklig organisation
0920-45 32 84

Lärarnas Riksförbund
Facklig organisation
0920-45 39 79

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-101029.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.