jobb just nu!

Förskollärare till Appelhagens förskola, Stockaryd

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Arbetsbeskrivning

Vi söker förskollärare till Appelhagens förskola i Stockaryd. Som förskollärare kommer du finnas i barnens vardag och vara en del i vad som formar Sveriges nästa generation genom att du coachar, utmanar och lyssnar in barnets behov.
Som förskollärare kan du se och ta vara på unga individers olikheter och talanger, få barnet att göra något de inte trodde de klarade. Det är ett uppdrag med stort ansvar och utmaningar, men med stora utmaningar kommer stora belöningar.
Som förskollärare i Skolområde Stockaryd har du en engagerad förskolechef och kompetenta kollegor som ger dig stort kunskapsutbyte och stöd i din yrkesroll. Dina kollegor och andra professioner inom förskolan kompletterar varandra med olika styrkor i olika situationer och sammanhang. Ni löser komplexa situationer tillsammans med fokus på barnens främsta behov. Som förskollärare har du ett särskilt pedagogiskt ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker främst dig med förskollärarlegitimation. Vi ser gärna dig som har erfarenhet av arbete i förskola men också dig som är ny i yrket. Det viktigaste är att du är genuint intresserad av att arbeta med barn. Du har förmåga att bygga vidare på barnens upptäckter och erfarenheter, utvecklar och förnyar arbetssättet utifrån barnens behov och intressen. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2018-01-02

Ansökan

Ansök senast:   2017-11-22

Referensnummer:   A727675

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Cecilia Alexiusson
Rektor/förskolechef
0382-204 40

Facklig företrädare
Lärarförbundet
Expedition
0382-152 84

Lararforbundet@savsjo.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.