jobb just nu!

Personlig assistent

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.

Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt. I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.

Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en personlig assistent till en medelålders kvinna boende i Lekebergs kommun.
Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där sjukdomen sätter gränser vilket omfattar till exempel personlig omvårdnad, vardagliga hushållssysslor, förflyttningar med hjälpmedel samt att vara behjälplig vid aktiviteter i och utanför hemmet.

Kvalifikationer

Vi söker på brukarens begäran en kvinnlig personlig assistent. Du har ett genuint intresse för människor och har en positiv inställning. Utbildning/erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Det är ett krav att du som söker tjänsten har B-körkort och är rökfri.
Mer information fås vid en eventuell intervju.


Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Deltid

Enligt överenskommelse. Anställning enligt PAN-avtalet.
ca 70%
6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-23

Referensnummer:   A484196 - Kopia

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Andreas Hill
Enhetschef LSS/Kastanjen
0585-489 06

Facklig företrädare
Fackliga organisationer
Nås via växeln
0585-487 00

information.lekeberg@lekeberg.se

Övrigt

Vi intervjuar fortlöpande under hela ansökningstiden, gör därför din ansökan redan idag!
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av Enhetschef och samordnare inom LSS samt av kunden och dennes anhöriga.

Vi undanber oss direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.