jobb just nu!

Biträdande områdeschef inom området vård och omsorgsboende

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i uppdrag, biståndskontor och utförare samt tre stabsenheter ekonomi, HR och nämnd- och ledningskansli.

Inom området vård- och omsorgsboende finns äldreboende, demensboende och enheter för personer som behöver särskilt stöd.

Arbetsbeskrivning

Vi satsar för att kunna arbeta mer strategiskt och för att skapa bättre förutsättningar för våra enhetschefer och deras medarbetare. Utveckling är ett nyckelord och utmaningarna ökar både i form av fler äldre och ökade nationella krav. Individen i fokus, flexibilitet och effektiv resursanvändning är några av våra viktgaste uppdrag.
Som biträdande områdeschef för vård- och omsorgsboende ingår du i områdeschefens ledningsgrupp tillsammans med ytterligare en biträdande områdeschef, utvecklare, HR-konsult samt ekonom.
Tillsammans med 26 enhetschefer och ca 800 medarbetare ska vi skapa bästa möjliga verksamhet inom vård- och omsorgsboende för äldre.
Biträdande områdeschef har tretton enhetschefer direkt underställda, för den delen av organisationen har du verksamhets-, personal- och budgetansvar. Du ansvarar även för planering, utveckling och uppföljning av verksamheten med utgångspunkt från styrdokument och områdets utvecklingsplan.
Vi kan erbjuda dig ett mycket omväxlande arbete med stimulerande utmaningar. Tillsammans med områdeschefen har du ansvar för den långsiktiga planeringen och utvecklingen av verksamheten.Kvalifikationer

Vi söker dig som har en examen från en relevant akademisk utbildning och vi ser gärna att du har någon vidareutbildning inom exempelvis äldreomsorg, ledarskap eller kvalitetsutveckling. För att lyckas i rollen bör du ha arbetat några år inom verksamhetsområdet äldreomsorg, antingen inom det privata eller inom det offentliga. Du har erfarenhet av att ha arbetat som chef. Vi tror också att det är bra om du har tidigare erfarenhet av att vara chef över chefer. För att klara uppdraget behöver du ha god ekonomisk medvetenhet, ha kännedom kring gällande lagstiftning och vara en van datoranvändare.
Du är lyhörd, engagerad och starkt utvecklingsinriktad. Du ser möjligheter i förändringar och har förmåga att motivera och entusiasmera dina underställda chefer att arbeta mot gemensamma mål. Det krävs att du har personlig mognad och är trygg och prestigelös. Du måste vara modig och självständig, samtidigt som du är lojal och förstår att ta hänsyn till helheten i uppdraget. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-05-01

Snarast, enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-26

Referensnummer:   3522

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Joanna Lindgren
Rekryterare
016-7101972

Anna Werner
Områdeschef
016-710 73 03

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.