jobb just nu!

Utredare till enheten för tekniska egenskaper

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Boverket är en statlig myndighet som arbetar med frågor som rör samhällsplanering, byggande och boende. Myndigheten har regeringens uppdrag att leda arbetet med ett hållbart samhällsbyggande till nytta för medborgarna. Boverket är en myndighet i utveckling både vad det gäller uppgifter och arbetssätt. Myndigheten har ca 230 anställda och finns i Karlskrona. Myndigheten har också en mindre del av sin verksamhet lokaliserad till Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Verksamheten på enheten för tekniska egenskaper omfattar bland annat arbete med Boverkets byggregler (BBR) och övriga föreskrifter samt olika utredningsuppdrag. För att förstärka enheten söker vi en utredare för en tidsbegränsad anställning på ett år.

I din roll som utredare kommer du bland annat att:
- utföra enklare utredningsuppdrag
- delta i arbetet med att planera vägledningar
- planera och kommunicera nyheter i området till Boverkets intressenter
- koordinera och stämma av arbetet med enhetens uppdrag

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning och ett intresse för våra frågor. Vi tror att du är i början av din karriär och har utbildat dig inom bygg, ekonomi, marknadsföring eller liknande. Vi värdesätter om du arbetat med liknande arbetsuppgifter eller frågor tidigare.

Arbetet sker ofta i grupp. Det är därför viktigt att du är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du har också en god förmåga att kommunicera i tal och skrift, på svenska och engelska. Du har lätt för att växla mellan olika frågeställningar och arbetar självständigt och strukturerat för att nå uppsatta mål enligt tidplan. Vi fäster stor vikt vid dessa personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Tidsbegränsad till: 2018-10-31

Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskrona
6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-01

Referensnummer:   4242/2017

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Ingrid Hernsell Norling
Enhetschef Tekniska Egenskaper
0455-35 32 81

Fackliga företrädare
Pål Sjöberg
ST Boverket
0455-35 33 82

Marie Rosberg
Saco-S-föreningen
0455-35 33 77

Övrigt

För att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringsarbetet använder vi ett elektroniskt ansökningsformulär i samarbete med Aditro Offentliga Jobb.

Vid ansökan kommer dina personuppgifter att hanteras enligt personuppgiftslagen, PUL. Genom din ansökan samtycker du till hanteringen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet, referenser eller liknande du själv bedömer som olämpliga att lämna ut, tag kontakt med ansvarig rekryterare.

Inför rekryteringsarbetet har Boverket tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.