jobb just nu!

Lärare till Rinmangymnasiet!

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 42 förskolor, 24 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamhet för barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. Tillsammans är vi cirka 3 500 medarbetare.

Våra tre gymnasieskolor, Rinman, Rekarne och S:t Eskil, är populära och i takt med att elevantalet ökar – rekryterar vi nu fler lärare! Vi söker dig som vill hjälpa oss att bli ännu bättre och vi erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsmiljö med kreativa och kompetenta kollegor.
Alla lediga tjänster, på respektive skola, hittar du under skolans egen annons. Efter att du registrerat din ansökan kommer du få markera vilken/vilka av tjänsterna som just du är intresserad av. Det ger dig möjlighet att söka flera tjänster samtidigt.
Vill du veta mer om skolorna? – Se vår film på facebook: Lärarjobb i Eskilstuna Kommun.
Detta är en samlingsannons för Rinmangymnasiets samtliga lärartjänster.

Rinmangymnasiet har ca 1300 gymnasieelever och ca 250 vuxenstuderande. Vi arbetar i centrala lokaler i Eskilstuna, endast ett stenkast från järnvägsstationen. Rinmangymnasiet är en skola med anor. Skolan är profilerad mot teknik, naturvetenskap, omvårdnad och service och har teoretiska såväl som yrkesorienterade program.
Läs mer om Rinmangymnasiet på eskilstuna.se/rinmangymnasiet.

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba på ett gymnasium med sikte på framtiden?

Mentorskap ingår i alla tjänster. Alla tjänster är tillsvidare och omfattar 100 %.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du samarbetar med andra lärare. Vi är en trygg arbetsgrupp med hög kompetens och arbetsglädje. Du planerar, genomför och följer upp din undervisning utifrån läroplanen för GY2011

Lediga lärartjänster på Rinmangymnasiet finns inom följande ämnesområden:
-Religion, psykologi, samhällskunskap. Tjänsten är placerad på teknikprogrammet

-Matematik, fysik, naturkunskap. Tjänsten är placerad på naturvetenskapsprogrammet eller Teknikprogrammet

-Konstruktion/cad/design. Tjänsten är placerad på teknikprogrammet alternativt Industritekniska programmet

-Produktionsteknik (CAM/CDIO/Lean/Datorstyrd produktion). Tjänsten är placerad på teknikprogrammet eller Industritekniska programmet

Kvalifikationer

För tjänsterna inom religion, psykologi, samhällskunskap och matematik, fysik, naturkunskap söker vi dig som har lärarexamen och erfarenhet av praktiskt arbete utifrån gällande läroplan.
För tjänsterna inom konstruktion och produktion är det starkt meriterande att ha lärarexamen men inget krav men då är det viktigt att du har motsvarande kompetens från näringslivet.
För alla tjänster är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och känner trygghet i att använda IT som en del i din undervisning.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet och kan planera och följa upp ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera. Vi tror att du vill utvecklas i din roll som lärare och bidra till skolans fortsatta utveckling. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-14

Tillträde höstterminens start augusti 2017

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-28

Referensnummer:   3529

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   4

Kontakt

Kontaktperson
Robert Ragnebrandt
Rekryteringskonsult
016-710 24 85

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning för den här tjänsten.