jobb just nu!

Blomsterbäcksskolan söker lärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Blomsterbäcksskolan är en F-5 skola med grundsärskola 1-5 samt inriktning träningsskola 1-9. På skolan finns två fritidshemsavdelningar.
Skolans motto är "Trygghet och trivsel för alla". Vår skola är en "Grön flagg"- skola. Det innebär att vi jobbar med olika miljömål varje läsår. Vi jobbar mot en hållbar utveckling.

Blomsterbäcksskolan ligger i det natursköna Malung i västra Dalarna. Vi är en skola med
cirka 215 elever och integrerat fritidshem och förberedelseklass. Skolan är belägen i centrala Malung.

Just nu söker vi lärare till Blomsterbäcksskolan:
-En lärare i förskoleklass/ ferietjänst 100%
-En lärare i idrott 100%/ ferietjänst
-Två lärare i åk 2/3 inriktning sv/so ferietjänst 100%

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig grundskollärare.

För oss är det viktigt att du är lösningsfokuserad, öppen och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi värdesätter ett gott bemötande mot elever och dina kollegor.

Anställningens omfattning

Tillträde sker i samband med höstterminens start.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A762976

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsterna omfattas av registerkontroll.

Malung-Sälens kommun har valt sina rekryteringsvägar i denna annonsering och avböjer säljande kontakt.