jobb just nu!

Distriktssköterska/Sjuksköterska till nattjänstgöring

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Sävsjö kommun är en av de största arbetsgivarna i kommunen. Att vara anställd här är att inneha en viktig roll i Sävsjö kommuns utveckling. Vård och omsorg inom Sävsjö kommuns socialförvaltning omfattar verksamheter inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet, socialpsykiatri samt myndighetsutövning. I verksamhetsområdet vård och omsorg ingår sjuksköterskor och rehabiliteringspersonal i särskilda boenden, totalt ca 30 personer

Arbetsbeskrivning

Sävsjö kommun kommer att stärka upp grundbemanningen och söker därmed distriktssköterska/ sjuksköterska inom äldreomsorgen som ansvarar för hälso- och sjukvården inom ett särskilt boende och hemsjukvården. Distriktssköterskan/ sjuksköterskan gör medicinska bedömningar, planerar, utför hälso- och sjukvårdsinsatser samt utvärderar vården tillsammans med patienten, anhöriga och kontaktperson. Du ansvarar för omvårdnadsdokumentation i Procapita, läkemedelshantering och utfärdar delegeringar enligt gällande förordningar och föreskrifter

Kvalifikationer

För att arbeta som distriktssköterska/ sjuksköterska inom Hälso-och sjukvården i Sävsjö Kommun ska du vara legitimerad sjuksköterska helst med påbyggnadsutbildning i geriatrik eller distriktssköterskeutbildning. Som person är du ansvarsfull, har god samarbetsförmåga samt är flexibel. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
Tidigare erfarenheter av sjuksköterskeyrket är önskvärt. Erfarenhet av att ha arbetat inom hemsjukvård är meriterande.
För att arbeta som sjuksköterska inom äldreomsorg ska du vara legitimerad sjuksköterska helst med påbyggnadsutbildning i geriatrik eller distriktssköterskeutbildning. Som person är du ansvarsfull, har god samarbetsförmåga samt är flexibel. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.
Tidigare erfarenheter av sjuksköterskeyrket är önskvärt.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-31

Referensnummer:   A713624

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Vi tillämpar ett avtal där 28 timmar/vecka räknas som heltid vid nattarbete.
Årsarbetstid tillämpas efter särskilt avtal.

Kontakt

Kontaktpersoner
Caroline Yderman
Områdeschef
0382-15559

Sävsjö kommuns växel

0382-15200

Fackliga företrädare
Majvor Skoog
Sjuksköterska
0382-155 23

majvor.skoog@savsjo.se
Monica Carlsson
Sjuksköterska
0382-155 23

monica.karlsson@savsjo.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.