jobb just nu!

Speciallärare till grundsärskola/ Tallbackaskolan

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas.

Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Ösmo ligger ca. fyra mil söder om Stockholm, och det finns pendeltåg dit. Tallbackaskolan ligger nära tågstation och busstorget. Skolan ligger ca:700m från Ösmo Centrum. Vår skola ligger vackert belägen med skogen som en naturlig del av skolgården. Tallbackaskolan består av grundskola åk F-3 två parallelligt och grundsärskolan med inriktning träningsskola åk 1-9 och gymnasiesärskola åk 1-4, individuellt program. Placeringen på denna tjänst kan komma att ändras till andra lokaler inom Nynäshamnskommun.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som klasslärare med mentorsansvar på vår särskola- här ser vi hela elevens skoldag som vårt ansvar och arbetar pedagogiskt med att utveckla våra elevers förmågor individanpassat. Vi arbetar med ämnesområden enligt kursplan. Vi har även IT- pedagog och motoriklärare som arbetar med våra elevers utveckling. Vi arbetar med skolutveckling bl. a. inom ämnesområde kommunikation, t.ex. genom AKK och PODD.

Kvalifikationer

Du skall vara speciallärare med inriktning mot utvecklingstörning. Meriterande är om du har behörighet både till grundsärskola och gymnasiesärskola. Du kan ha motsvarande behörighet men allt skall styrkas via examensbevis/ legitimation.
Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med elever på mycket tidig utvecklingsnivå samt med elever med olika kulturell bakgrund.
Du skall ha mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och du kommer bli en viktig kugge i vårt arbetslag. Du kommer också få kompetenta kollegor och möte våra härliga elever, om rullstolsdans, musikcirkus och annat som våra elever har bjudit hela skolan på, låter intressant så är du kanske rätt person för oss.
Att du arbetat med vår elevkategori tidigare ser vi som en självklarhet men du får gärna ha erfarenhet från att ha arbetat med barn och ungdomar i olika undervisningssituationer och konstellationer.

Rekryteringen kan komma att ske innan ansökningstiden är slut.

Välkommen till oss!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tidigast 2017-04-15, sedan efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-07

Referensnummer:   Ösm/2017.73

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Maud Alexisson
Biträdande rektor
08-520 73516

Maud.Alexisson@nynashamn.se
Göran Lirén
Tf. Rektor Ösmo skolor F-3 och särskola
08-520 73509

Goran.Liren@nynashamn.se

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.