jobb just nu!

Boendestödjare till vardagsstöd och boende

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Socialförvaltningen i Nynäshamns kommun erbjuder råd, stöd och service till äldre, personer med funktionsnedsättning, barn, ungdomar, familjer, flyktingar, invandrare samt personer med beroendeproblematik. Vi bedriver också förebyggande och uppsökande arbete. Socialförvaltningen är i dagsläget organiserad utifrån fem avdelningar, myndigheten för äldre och funktionshinder, äldreomsorgen, vuxen och funktionshinderområdet samt IFO.

Organisationen för vardagsstöd/boendestöd är just nu under utveckling. Till din hjälp kommer du ha ett nära stöd av andra kollegor, en gruppchef samt enhetschef.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till.

Arbetsbeskrivning

I din roll som boendestödjare ger du stöd till klienter som beviljats stödinsats enligt socialtjänstlagen. Arbetet innefattar bl.a. att se helhetsbilden kring våra huvudpersoner, skapa rutiner, vara en länk vid kontakt med myndigheter och stötta/coacha vid vardagsaktiviteter. Vi arbetar utifrån klientens genomförandeplan, deltar i deras nätverksmöten och utför dokumentation enligt lagstiftning.

Vi använder oss av dokumentationssystemet Treserva och lägger schema i timecare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
* Adekvat utbildning som socialpedagog, skötare, behandlingsassistent eller likvärdigt.
* Önskvärt med kunskap inom psykisk ohälsa, LSS och SOL.
* Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
* Grundläggande datakunskaper då tjänsten innebär dokumentation och rapportering i olika system
* B-körkort och god körvana.

Utöver kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god förmåga att samarbeta.

Du är trygg och stabil även i stressade situationer, har ett gott bemötande och bidrar till ett gott klimat i arbetsgruppen. Du bör även vara strukturerad, flexibel, ansvarstagande, och initiativtagande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling.

Kväll och helgtjänstgöring kan komma att ingå i din tjänst.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2018-08-21

Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-07-31

Referensnummer:   SON/2017/0225/023

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Miriam Malm
Tf Enhetschef - Vardagsstöd och boende
08-520 68 877

miriam.malm@nynashamn.se

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.