jobb just nu!

Nu förstärker vi med flera bygglovshandläggare/inspektörer

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Är du intresserad av att arbeta i en kommun som befinner sig i en expansiv utvecklingsfas med många intressenter som vill bygga och utveckla kommunen? Är du utbildad byggnadsingenjör eller arkitekt och söker efter en ny utmaning? Här finns det goda möjligheter för dig att kunna påverka och utveckla både dig själv samt fortsätta bidra till den positiva utvecklingen av vår kommun. Låter detta intressant? Vi kommer att rekrytera för tjänsterna löpande under ansökningstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun med drygt 27 000 invånare och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Nynäshamns kommun är den största arbetsgivaren med cirka 2000 anställda. Här är vi måna om vår personal och vill att alla våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Miljö- och samhällsbyggnadsnämndens uppdrag är att tillsammans med kommunmedborgarna och det lokala näringslivet medverka till ett långsiktigt hållbart samhällsbyggande som på ett ekonomiskt och effektivt sätt främjar skönhet, tillgänglighet, social och fysisk trygghet, god hälsa samt kulturell och biologisk mångfald.

Nynäshamns kommun är i ett snabbväxande skede där kommunens tillväxt ställer ett högre krav på att hantera bygglov i högre utsträckning än tidigare. Därför söker vi just nu efter flera bygglovshandläggare/bygglovsinspektörer till vår stadsbyggnadsavdelning.

Arbetsbeskrivning

I rollen som bygglovshandläggare/bygglovsinspektör får du möjlighet att kunna arbeta med ett stimulerande och utvecklande arbete med stort eget ansvar där du stöttas av både kollegor och ett nära ledarskap.

Vi söker just nu efter flera tjänster, både bygglovsinspektörer och bygglovshandläggare. I båda rollerna ingår det ett stort eget ansvar för att självständigt handlägga bygglov, tillsyn, lokaliseringsprövningar, strandskyddsärenden och tekniska samråd. Du kommer att ha en viktig roll som bollplank och rådgivare i bygglovfrågor internt och externt och har i uppdrag att delta i verksamhetsutvecklingen. I rollen som inspektör har du ett utökat ansvar att hantera ärenden efter beviljat bygglov.

I tjänsten ingår även kontakt med sökande, politiker, konsulter, exploatörer och allmänhet. Du föredrar själv dina ärenden i nämnden och håller samrådsmöten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen som arkitekt, byggnadsingenjör eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig eller lämplig för tjänsten. Du bör ha några års erfarenhet av självständigt arbete med bygglovsverksamhet samt kunskap om plan- och bygglagen men det är inget krav för tjänsten.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående med en hög serviceförmåga. Eftersom rollen innebär många kontakter är du van vid att kunna anpassa dig till olika situationer och individer och genom din goda kommunikativa förmåga skapar du ett gott samarbetesklimat. Vidare så trivs du med att ta egna initiativ med ett högt kvalitetsfokus, där du med din specialistkunskap fortsätter utveckla dig själv och vår organisation.

B-körkort krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde gärna omgående men enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-31

Referensnummer:   MSN/2017/0335/001

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Malchaz Mikadze
Kart- och bygglovchef
08-520 682 40

malchaz.mikadze@nynashamn.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare når du via Kontaktcenter

08-520 680 00

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.