jobb just nu!

Mark- och exploateringsingenjör

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Är du vår nya mark- och exploateringsingenjör? Både nyfiken och engagerad och som vill vara med och forma framtiden tillsammans med oss? Gillar du när det svänger i en utvecklingsinriktad miljö? Då är du kanske den vi söker.

Vi är idag ett engagerat gäng med olika bakgrund och erfarenheter. Enheten är i ett intensivt utvecklingsskede och vi växer så det knakar. Vårt främsta mål är att leverera bostäder och verksamheter till alla som drömmer om en plats vid havet.

Nynäshamn är en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Den utbyggda motorvägen och pendeltåget möjliggör goda kommunikationer med Stockholm. Vi är en del av Stockholm och framtiden.

I Nynäshamns kommun är vi måna om vår personal och vill att alla våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Som anställd hos oss får du möjlighete till både flextid och distansarbete samt friskvård. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Arbetsbeskrivning

Som mark- och exploateringsingenjör får du arbeta med hela bredden av mark- och exploateringsfrågor. Du deltar i exploateringsprojekt från initiering till genomförande, bl.a. i detaljplaneprocessen. Du företräder kommunen som fastighetsägare vid förvärv och avyttring av mark, genomför förhandlingar och upprättande av avtal. Du ansvarar för genomförandefrågor och företräder kommunen som sakägare vid lantmäteriförrättningar. Vidare deltar du på många andra vis i kommunens samhällsbyggande genom löpande kontakter med byggherrar, näringslivet, kommuninvånare, statliga myndigheter och andra kommunala förvaltningar.

Du kommer att vara delaktig i avdelningens interna verksamhetsutveckling och förbättring av arbetsprocesser. Vi står inför en process som innebär att kommunen i framtiden kommer att arbeta i en tydligare projektorganisation. Som medarbetare hos oss kommer du får möjlighet att påverka detta utvecklingsarbete. Vi tror på kontinuerliga förändringar och utvecklingsfrågor är viktiga för oss. Vi vill att du delar denna intention.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du högskoleutbildning inom lantmäteri, väg- och vattenbyggnad, samhällsbyggnad eller motsvarande kunskaper förvärvade genom väl dokumenterad erfarenhet. Du kan var nyutexaminerad eller ha några års arbetslivserfarenhet och är nyfiken på att omsätta dina kunskaper i praktiken.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Har du ytterligare språkkunskaper ser vi det som meriterande. Att du har ett intresse för människor, god samarbetsförmåga och är serviceinriktad ser vi som en självklarhet.

Som person är du utpräglat kommunikativ och förtroendeskapande. Du tänker ekonomiskt och är självgående och drivande. Du gillar när det svänger och kan anpassa dig till förändrade omständigheter och ger inte upp vid lite motstånd.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-31

Referensnummer:   KS/2017/0050/023

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Sofia Hofstedt
Mark- och exploateringschef
08-520 682 25

Facklig företrädare
Fackliga företrädare kontaktas via Kontaktcenter

08-520 680 00

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.