jobb just nu!

Gymnasielärare Matematik i kombination med Engelska/Teknik

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker i första hand lärare i matematik med kombination engelska eller teknik. Vi arbetar sedan några år tillbaka med kollegialt lärande och är organiserade i sektorer med två eller tre program i varje sektor. Vi är en liten skola med åtta nationella program samt Introduktionsprogrammet.
Vi är ett glatt gäng som söker en ny kollega och hoppas att just du vill söka till oss.
Ta chansen att vara med och utveckla vårt gymnasium, vi vill att du kommer till oss!

Kvalifikationer

I första hand legitimerad lärare i matematik och i kombination med ovanstående men även andra kombinationer kan vara tänkbara.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-14

Ansökan

Ansök senast:   2017-06-30

Referensnummer:   A693885

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Peter Lilliu
Rektor
08-520 683 29

Lars Nyberg
Bitr rektor
08-520 683 23

Peter Lilliu
Rektor
08-520 683 29

peter.lilliu@nynashamn.se
Fackliga företrädare
Lars Liliequist
Lärarförbundet
08-520 683 40

lars.liliequist@nynashamn.se
Sophie Mattson
Ombud för Lärarnas Riksförbund
08-520 683 50

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.