jobb just nu!

Klasslärare år 1 Tallbackaskolan

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårsdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbyd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att uvecklas.

Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Ösmo ligger ca. fyra mil söder om Stockholm, och det finns pendeltåg dit. Vi har tillgång till skog, sjö och fina strövområden. I rektorsområdet ingår två skolor med tvåparallellig F-3 organisation på båda enheterna, Vanstaskolan och Tallbackaskolan.

Arbetsbeskrivning

Vi söker klasslärare till år 1 med klassläraransvar med möjlighet till utvecklingsuppdrag. Du kommer att vara klasslärare för år 1 med ett nära samarbete med din parallell för att planera och utveckla undervisningen. Utvecklingsarbetet bedrivs i arbetslag. Viktigt att lätt kunna bygga goda relationer med elever, föräldrar och medarbetare. Skolan ska in i ett utvecklingsaarbete med fokus på formativt lärande enligt Dylan William. Det finns möjlighet att i tjänsten ha ett utvecklingsuppdrag att leda det arbetet. Stor vikt läggs vid lämplighet och erfarenhet. Intresse av att leda lärares lärande för att utveckla skolans arbetssätt är ett plus. Kommunen satsar på ett samarbete där alla skolor deltar med Karlstad Universitet för likvärdig utbildning och där skulle du ha en central roll och delta som representant för skolans utveckling.

Är du rätt person så får du chansen att träffa mycket glada barn och trevliga medarbetare. Vår utemiljö är bland skog och bergsknallar och den är vi mycket stolta över. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Vi arbetar med digitala verktyg så du ska vara bekväm med datorer, gärna erfarenhet av "Att skriva sig till läsning", och vilja arbeta med dem som verktyg i din undervisning.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbetet som klasslärare, du kan arbeta både enskilt och i grupp. Du är van att planera ditt arbete tillsammans med kollegor och har en stor villja att driva elevernas kunskaper vidare för att utvecklas själv som lärare.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2018-01-08

eller enligt överenskommelse.
100%
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-15

Referensnummer:   ÖSM/2017.187

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1
En tjänst till Tallbackaskolan.

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Jenny Ögren
Rektor
08-520 735 09

jenny.ogren@nynashamn.se

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länken nedan och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter.