jobb just nu!

Sjuksköterska inom äldreomsorgen och LSS

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Socialförvaltningen erbjuder råd, stöd och service till äldre, personer med funktionshinder, barn, ungdomar, familjer, flyktingar, invandrare samt personer med beroendeproblematik.
Vi bedriver också förebyggande och uppsökande arbete.

Vi lägger stor vikt vid att möta den enskilda människan med respekt och
uppmuntrar personers förmåga att ta ett eget ansvar.Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska i Nynäshamn är du en del av kommunens hälso- och sjukvårdsteam. Dina kollegor är sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och omsorgspersonal vid kommunens vård- och omsorgsboenden, som består av korttidsavdelningar inom äldreomsorgen och LSS för vuxna.

Tillsammans med teamet skapar Du förutsättningar för att de boende ska få en bra livskavalitét. Det är ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik och vi arbetar alltid för individens bästa.

Arbetet består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter så som:
- Tvärprofessionellt arbeta utifrån individens behov
- Handledning av personal
- Delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter samt uppföljning kring dessa
- Dokumentering i databaserad journal
- Kvalitetssäkrings- och utvecklingsarbete
- Aktivt arbete med nationella kvalitetsregister

Arbetet är schemalagt främst dagtid, dock förekommer viss kvälls/helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska och du måste ha körkort då bilkörning till viss del ingår i arbetet. Har du erfarenhet av äldreomsorg och/eller LSS ser vi det som meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Som person är du flexibel, prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens. Du har en god förmåga att organisera arbetet, är bra på att samarbeta med andra yrkesgrupper men klarar även att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden och vi ser därför fram emot dig ansökan snarast.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-20

Referensnummer:   SON/2017/0234/023

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Therese Boart
Tf Gruppchef och leg sjuksköterska
08-520 689 72

therese.boart@nynashamn.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktce

08-520 680 00

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.