jobb just nu!

Modersmålslärare/ Studiehandledare till Nynäshamns kommun

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Arbetsbeskrivning

Modersmålsläraren ansvarar för modersmålsundervisningen och/ eller studiehandledning på skolor i kommunen. I uppdraget ingår att vara en brygga mellan modersmålet och svenska språket samt hjälpa och stötta eleverna i deras utveckling och lärande i nära samarbete med övrig personal på skolorna. Tjänstgöringen kan till del förläggas i förskolan och/ eller gymnasiet. Lärare inom modersmålsverksamheten har ambulerande tjänster vilket innebär att man reser mellan skolor i kommunen.

Kvalifikationer

Thailänska 2 tim+ studiehandledning 2 tim
Ungerska 2 tim+ studiehandledning 2 tim
Kroatiska 2 tim+ studiehandledning 2 tim
Bosniska 2 tim+ studiehandledning 2 tim

Vi söker dig som har svensk legitimation som modersmålslärare/ lärare med språkinriktining. Du skall ha något av ovanstående språk som modersmål samt goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift. Goda kunskaper om den svenska skolans styrdokument, tidigare dokumeterat arbete och anställning som modersmålslärare är meriterande.
Meriterande med tidigare erfarenhet av undervisning/ anställning som modersmålslärare.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Timavlönad

Tillträde:   2017-09-01

Tidsbegränsad till: 2018-06-12

Kan förlängas om behovet kvarstår. Tillträde kan ske tidigare efter överrenskommelse.

10-20% som kan öka beroende på efterfrågan
6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-06

Referensnummer:   BUN/2017/0150/023

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   4
Kan vara färre om samma person kan fler språk vi söker

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Iren Spreitz Degard
Enhetschef på avd. Stöd och Resurs
08-520 68165

iren.spreitz-degard@nynashamn.se

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.