jobb just nu!

Förskollärare Vansta förskola Ösmo

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas.

Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Vansta förskola har påbörjat en resa och söker en nyfiken och positiv förskollärare att utvecklas tillsammans med oss, barn och personal i förskolan. Just nu pågår ett arbete med att utveckla förskolans pedagogiska miljöer och material ute och inne, utveckla demokratiuppdraget och göra barn och vårdnadshavare mer delaktiga.

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare samarbetar du med barnskötare i arbetslag med ansvar att tillsammans utveckla förskolans verksamhet. Du ingår i nätverk för förskollärare och i enhetens Ledningsgrupp. Vi arbetar aktivt med kollegialt lärande i olika nätverk.


Kvalifikationer

Vi söker en utbildad förskollärare. Du har en förmåga att lyssna på barnen och utmana dem att utvecklas och lära nytt i meningsfulla sammanhang.
Vi vill att du har kunskap om och erfarenhet av pedagogisk dokumentation och projektarbete. Vi samarbetar med pedagogsta och erbjuder fria pedagogiska luncher. Blir du nyfiken och vill veta mer? Kontakta mig, Åsa Lindblad Nilsson, Förskolechef Ösmo.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-15

100 %
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-07-02

Referensnummer:   2017/0138/023

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Fast månadslön enligt överenskommelse

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.
Enligt schema

Kontakt

Kontaktperson
Åsa Lindblad Nilsson
Förskolechef
08-52073505

asa.lindblad-nilsson@nynashamn.se
Facklig företrädare
Hanna Nilsson
förskollärare
08-520 683 89

hanna.a.nilsson@nynashamn.se

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.