jobb just nu!

Samordnare kommunalt aktivitetsansvar- KAA

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Arbetsbeskrivning

Kommunerna har enligt skollagen ett aktivitetsansvar för ungdomar som är folkbokförda i kommunen och som har gjort sin skolplikt men som inte har fyllt 20 år och inte genomfört eller har fullföljt utbildning på nationella program i gymnasieskolan eller motsvarande utbildning.
Aktivitetsansvaret innebär att kommunen ska:
-hålla sig informerad om vilka som omfattas av ansvaret
-vid behov bidra med insatser för att unga ska starta eller återuppta sina studier och fullfölja sin utbildning
-dokumentera och föra register över de unga som omfattas
-rapportera in dokumenterade uppgifter till SCB

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen krävs att du har examen inom studie- och yrkesvägledarprogrammet. Du har goda kunskaper om det svenska skolsystemet och regelverket och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Motiverande samtal och arbete med sociala frågor är meriterande. Körkort är ett krav.

Du är van att arbeta självständig och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har en förmåga att se individens egen kapacitet och synliggöra den. Vidare är du flexibel; har lätt att se möjligheter och kan förändra ditt synsätt och arbetsmetoder utifrån nya behov som uppkommer.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Provanställning kan komma att tillämpas och omfatta högs 6 månader.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-09-30

Referensnummer:   NKC/2017/0008/023

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.
schema

Kontakt

Kontaktperson
Fatima Masic
tf Rektor
08-520 684 68

fatima.masic@nynashamn.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktce

08-520 680 00

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.