jobb just nu!

HR-partner till ny enhet för verksamhetsnära stöd

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn växer och det vill vi att du är med och bidrar till! Vi söker nu en driven och engagerad HR-partner till vår enhet för verksamhetsnära stöd. Du blir ett välkommet tillskott i teamet av fem medarbetare och rapporterar till enhetschefen. Vi erbjuder en härlig personalförening med många aktiviteter och förmånliga erbjudanden, friskvård, flextid och förkortad arbetstid under sommarmånaderna.

Avdelningen för arbetsgivarfrågor genomför nu en anpassning av organisationen så att vi bättre matchar de behov som våra cirka 120 chefer har för att de på bästa sätt ska kunna utöva sitt chef- och ledarskap och nå sina mål. Avdelningen med sina 30-tal medarbetare, inklusive chefer och vikarieservice, delas nu in i tre enheter; en för verksamhetsnära stöd, en för strategisk utveckling och en för operativ service. Organisationen sjösätts i oktober och samtidigt byter vi namn till HR-avdelningen. Tillsammans skapar vi värde för Nynäshamns kommuninvånare och skapar tillit genom att vara öppna, modiga, engagerade och respektfulla som är vår värdegrund.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Som medarbetare på Nynäshamn kommun får du en roll i en verksamhet som fyller en viktig samhällsfunktion. Du kommer att ha kontakt med alla delar av kommunens verksamheter vilket ger en god insyn och förståelse samt en närhet till chefer och medarbetare. Kommunens storlek, uppdragets art samt vår fina miljö där hav möter land, småstad möter levande landsbygd ger dig en god känsla av sammanhang.

Arbetsbeskrivning

Som erfaren HR-partner förväntas du stödja kommunens chefer i alla deras HR-relaterade frågor. Ett uppdrag som kräver ett konsultativt förhållningssätt och omfattar alla delar inom HR; attrahera, rekrytera, utveckla och engagera samt avveckla. Du utgör ett nära och operativt verksamhetsstöd till cheferna och kvalitetssäkrar deras arbete så att man följer lagstiftning, policyer och rutiner samt arbetar med främjande och förebyggande aktiviteter inom arbetsmiljö och hälsa.

Du förväntas tillsammans med chefer och medarbetare på avdelningen driva utvecklingsarbete och vara lyhörd för olika idéer och förslag samt vid behov kunna hantera ett pressat arbetsläge. Du bidrar även i nära samarbete med övriga medarbetare på avdelningen till en helhetssyn kring kompetensförsörjningen i Nynäshamns kommun.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du akademisk utbildning inom personal- eller beteendevetenskap eller annan likvärdig utbildning. Har du specialistkompetens inom något område inom HR som till exempel arbetsmiljö och hälsa, arbetsrätt eller rehabilitering ser vi det som meriterande.

Du har en bred och dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat som HR-generalist och som nära konsultativt stöd till chefer. Du har erfarenhet av olika arbetsrättsliga frågor, arbetsmiljö och hälsa, rehabilitering samt rekrytering. Du är van att arbeta i projektform, med struktur och planering samt att ta fram överenskommelser med tydliga aktiviteter, tidsplaner och ansvarsområden. Vidare har du god erfarenhet av utvecklingsarbete inom personalområdet och ägnar tid åt omvärldsbevakning. Att du har ett stort intresse för människor, mycket god samarbetsförmåga och är en relationsbyggare ser vi som en självklarhet.

Som person är du utpräglat kommunikativ och förtroendeskapande med dina kunder och andra interna och externa kontakter. Att vara serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående kommer naturligt för dig. Ditt förhållningssätt är flexibelt; du planerar och strukturerar din arbetsdag och uppgifter men har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Du förstår din roll som arbetsgivarrepresentant och arbetar för helheten, deltar aktivt i planering och arbetar resultatinriktat mot uppställda mål, gör korrekta avvägningar och prioriteringar samt visar omdöme vid uttalanden och handlingar.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Ansökan

Ansök senast:   2017-07-30

Referensnummer:   KS/2017/0327/023

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Gunilla Grönlund
PA-konsult
08-520 68432

gunilla.gronlund@nynashamn.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare kontaktas via Kontaktcenter

08-520 680 00

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.