jobb just nu!

Undersköterskor till äldreomsorgen i Nynäshamn

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. Upptäck Nynäshamn – där havet och livet möts.

I Nynäshamns kommun är vi måna om vår personal och vill att alla våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Socialförvaltningen erbjuder råd, stöd och service till äldre, personer med funktionshinder, barn, ungdomar, familjer, flyktingar, invandrare samt personer med beroendeproblematik.
Vi bedriver också förebyggande och uppsökande arbete.

Vi lägger stor vikt vid att möta den enskilda människan med respekt och
uppmuntrar personers förmåga att ta ett eget ansvar.
Lotsens vård- och omsorgsboende är beläget i centrala Nynäshamn med närhet till kommunikationer. Lotsen är ett äldreboende som har 24 boendeplatser fördelat på tre våningsplan för personer med demenssjukdomar.
Tallåsens vård- och omsorgsboende är beläget på Kyrkvägen i Ösmo. Tallåsen har 31 boendeplatser för personer med somatiska sjukdomar och demenssjukdomar.
Sunnerbo vård- och omsorgsboende är beläget i Sorunda i lantlig miljö. Sunnerbo har 34 boendeplatser för personer med somatiska sjukdomar och demenssjukdomar.
Arbetsbeskrivning

Nu söker vi undersköterskor till våra vård och omsorgsboenden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillgodose den boendes individuella behov av vård och omsorg samt att delta i övriga förekommande arbetsuppgifter. I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning.
Vi har ett individanpassat arbetssätt utifrån ett brukarperspektiv och arbetar för ett ökat brukarinflytande där vi sätter individen i centrum.
Vi arbetar med Time Care-planering som schemaverktyg.

Vi erbjuder:
• Individuell introduktion
• Önskad sysselsättningsgrad
• Friskvårdsbidrag
• Kompetensutveckling
• Avtalsenlig lön och förmåner
• Kollektivavtal
• Försäkringar
• Tjänstepension
• Personalaktiviteter

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är starkt meriterande med erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom.
Det är viktigt att du har en stor empatisk förmåga och kan lyssna in och förstå brukarens olika behov, samt att du har vilja att tillgodose dessa på bästa sätt. Tjänsten kräver att du är ansvarstagande, har ett flexibelt arbetssätt och att du har en god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på engagemang i arbetet samt en vilja att bidra till verksamhetens bästa.
Du bör ha kännedom om äldreomsorgens värdegrund som bland annat innebär att värna och respektera den äldre personens rätt till privatliv, kroppsliga integritet, självbestämmande, delaktighet och individanpassning.
Du ska ha god datorvana samt mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.
Inom Nynäshamns kommun är människors olikheter en tillgång i det dagliga arbetet och vi vill ta tillvara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet.


Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-09-01

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-02

Referensnummer:   SON/2017/0109/023

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   3

Arbetstid: Schema.

Kontakt

Kontaktperson
Helen Roth
Enhetschef Lotsen/Tallåsen/Sunnerbo
08-520 736 70

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås genom Kontaktcenter

08-520 680 00

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.