jobb just nu!

Trafikplanerare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun med drygt 27 000 invånare och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Nynäshamns kommun är den största arbetsgivaren med cirka 2000 anställda. Här är vi måna om vår personal och vill att alla våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till.

Tjänsten är placerad på stadsbyggnadsavdelningen som ansvarar för den fysiska planeringen i kommunen. I detta ingår planering för bland annat bostäder, arbetsplatser, miljö och trafik. Avdelningen ansvarar också för bygglovgivning och kartförsörjning. Just nu är kommunen inne i en expansiv fas med många nya planerade och pågående plan- och byggprojekt. Det ställer stora krav på planering och infrastruktur där stadsbyggnadsavdelningen har en viktig roll.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och utvecklande jobb där du arbetar självständigt med trafikfrågor. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där det är högt i tak och ett välkomnande klimat.

Som trafikplanerare fungerar du som stödfunktion mot övriga enheter och avdelningar gällande trafikplanering, främst i arbetet med detaljplaner. Du utgör länken mellan planering och genomförandet i den fysiska stadsmiljön och arbetar med att implementera de åtgärder som beslutats i övergripande planeringsdokument. Du kommer att medverka med din trafikkompetens i arbetet med övergripande policys, program och olika utredningar.

Du kommer också att samarbeta med trafikingenjör, trafikstrateg och miljö- och klimatstrateg i olika frågor.

För att lyckas i ditt nya arbete måste du trivas med att ha många kontakter, både internt och externt. Du arbetar bra tillsammans med andra, är lyhörd och har förmågan att skapa förtroende. Vi tror också att du är lugn, självgående och strukturerad.

Kvalifikationer

- Högskoleutbildning inom samhällsbyggnad/samhällsplanering med trafikinriktning
- Minst fem års arbetslivserfarenhet inom yrket
- Kunskap om CAD-program och erfarenhet av projektledning är meriterande

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-20

Referensnummer:   MSN/2017/0817

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Maria Landin
Planchef
08-520 683 17
076-125 83 17
maria.landin@nynashamn.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare når du via Kontaktcenter

08-520 680 00

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.