jobb just nu!

Trafikplanerare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamns kommun växer med ny bebyggelse och storhamn och mer är på gång.

Vi söker därför dig som vill ha ett stimulerande och utvecklande arbete där du arbetar självständigt med trafikfrågor i planeringen.

Tjänsten är placerad på stadsbyggnadsavdelningen som består av två enheter; planenheten och kart och bygglovsenheten. Avdelningen ansvarar för detaljplanering, bygglovgivning och kartframställning.

Arbetsbeskrivning

Din roll innebär att du är teknikområdesansvarig i trafikfrågor och fungerar som stödfunktion mot övriga enheter och avdelningar. Arbetet är till stor del riktat mot detaljplaner. Du kan utföra kapacitetsanalyser, trafikanalyser, författa beställningsunderlag till trafikutredningar, använda dig av kommunala policys såsom parkeringsutredning, trafikplan och teknisk handbok.

Du utgör länken mellan planering och genomförandet i den fysiska stadsmiljön och arbetar med att implementera de åtgärder som beslutats i övergripande planeringsdokument. Du kommer att medverka med din trafikkompetens i arbetet med övergripande policys, program och olika utredningar.

Du kommer att samarbeta med trafikingenjör, trafikstrateg och miljö- och klimatstrateg i olika frågor. I arbetet ingår också att ha kontakt med exploatörer, politiker och allmänhet.

Dina personliga egenskaper
För att lyckas i ditt nya arbete måste du trivas med att ha många kontakter, både internt och externt. Du arbetar bra tillsammans med andra, är lyhörd och har förmågan att skapa förtroende. Vi tror också att du är lugn, självgående och strukturerad.

Varmt välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer

• Högskoleutbildning inom samhällsbyggnad/samhällsplanering med trafikinriktning
• Minst fem års arbetslivserfarenhet inom yrket
• Kunskap om CAD-program och erfarenhet av projektledning är meriterande

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-11-12

Referensnummer:   MSN/2017/1202/0001

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Maria Landin
Planchef och t.f. stadsbyggnadschef
08-520 683 17
076-125 83 17
maria.landin@nynashamn.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare kontaktas via Kontaktcenter

08-520 680 00

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.