jobb just nu!

Semestervikarier: Kock/ekonomibiträden till Bemanningscentrum

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun med drygt 27 000 invånare och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Nynäshamns kommun är den största arbetsgivaren med cirka 2000 anställda. Här är vi måna om vår personal och vill att alla våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

En av verksamheterna inom kommunen är kommunstyrelseförvaltningen som ansvarar för kommunövergripande frågor och förbereder ärenden som ska behandlas i kommunstyrelsen. Chef för kommunstyrelseförvaltningen är kommunchefen.

Bemanningscentrum ingår i kommunens arbetsgivaravdelning och ansvarar för korttidsbemanningen i den kommunala äldreomsorgen, omsorgen om funktionsnedsatta, barnomsorgen i förskola & fritids samt kostverksamheterna. Bemanningscentrum startade som en del i Nynäshamns kommuns heltidssatsning. Det gör att alla verksamheter som bemannas enligt det nya sättet kan erbjuda personalen möjligheten att arbeta heltid.

Bemanningscentrum har för närvarande en vikariepool med 38 heltidsanställda och ca 200 timavlönande. För att få poolverksamheten att fungera så är vi på kontoret bemannade med 3 bemanningsassistenter (veckoarbetstid), 2 helgpersonal (helgtid), 2 rekryterare, 1 system-/personaladministratör, 2 gruppchefer, 1 biträdande enhetschef samt 1 enhetschef. På kontoret arbetar vi tillsammans med kommunens verksamheter för att säkerställa en rätt bemanning. Inom äldreomsorgen och funktionshinderområdet servar vi även med internsupport gällande schemaläggning och bemanningsfrågor även för ordinarie personal.

Arbetsbeskrivning

Bemanningscentrum söker kvalificerade timvikarier för arbete som Kock/ekonomibiträde.

Huvudinriktningen på tjänsten är att arbeta som timvikarie vikarie mot kommunens kostverksamheter. Arbetet som kock/ekonomibiträde är mycket varierande och innebär arbete i såväl större tillredningskök (skolor eller äldreboende) såväl som i de mindre köken på kommunens förskolor. Huvuduppgiften blir tillagning och föreberedelser för måltider (inkl specialdieter), men även i övrigt förekommande arbetsuppgifter i köket såsom varumottagning, grönsaksberedning, servering, disk och städning. Korta arbetspass (4-6 timmar) förekommer ibland i kostverksamheterna.

Kvalifikationer

För arbete som kock söker vi Dig som har en 3-årig gymnasiell eller eftergymnasiell restaurangutbildning, eller annan utbildning eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Vitsordad erfarenhet av matlagning i storköksmiljö eller motsvarande krävs liksom självständigt arbete i mindre kök. Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt i arbetet, är service-minded och har ett gott bemötande i alla lägen.

För arbete som ekonomibiträde krävs att du har erfarenhet av arbete i köksmiljö. Arbetet som timavlönad i Bemanningscentrum kräver att du är positiv och konstruktiv samt tycker om variation och nya utmaningar. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastningsregistret krävs eftersom arbetet omfattar verksamheter för barn.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Timavlönad

Tillträde:   2017-06-01

Tidsbegränsad till: 2017-08-31

Tillsättning fortlöpande
Varierande 75-100% beroende på tillgänglighet, kompetens och behov.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-01

Referensnummer:   KS/2016/0282/023

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Tillägg för arbete under obekväm arbetstid 21:00-121:80 kr/h (kvällstid, nattetid, helger och storhelger tillkommer)

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Arbete på obekväm arbetstid kan förekomma.

Kontakt

Kontaktpersoner
Anette Augustsson
Rekryterare
08-52068367

Katarina Nilsson
Rekryterare
08-52068357

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar, ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. OFULLSTÄNDIGA ANSÖKNINGAR BEHANDLAS EJ. Ansökan ska innehålla förteckning över utbildningar, tidigare arbeten, minst 2 referenser samt ett kortfattat personligt brev.

VI UNDANBEDER OSS FRÅN SAMTAL ANGÅENDE FÖRSÄLJNING AV ANNONS- OCH REKRYTERINGSTJÄNSTER I SAMBAND MED DENNA ANNONS!