jobb just nu!

Tillsvidareanställd barnskötare till Segersängs förskola i Ösmo

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas.

Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Ösmo ligger ca. fyra mil söder om Stockholm, och det går pendeltåg dit. Vi har tillgång till skog, sjö och fina strövområden. Våra förskolor har stora fina gårdar och ett nära samarbete med Naturskolan som hjälper oss att utveckla vår närmiljö och vårt miljöarbete.

Segersängs förskola består idag av sju avdelningar. Vi strävar efter att ha åldershomogena barngrupper och du ska kunna arbeta med alla åldrar.

Vi erbjuder fri pedagogisk lunch för anställda i förskolan.

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med andra ska du planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. Du deltar i nätverk och pedagogisk utvecklingsgrupp. Vi ser den pedagogiska miljön som den tredje pedagogen.

Vi söker en tillsvidareanställd barnskötare, men även barnskötare för vikariat på 6 månader.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en driven, engagerad och utbildad barnskötare. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet. Du har erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation och har arbetat med utvärdering och uppföljning. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet är meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2018-01-08

Tidsbegränsad till: 2018-07-08

100 %
6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-22

Referensnummer:   2017/0185/023

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Fast månadslön enligt överenskommelse

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Arbetstid: Dagtid.
Enligt schema

Kontakt

Kontaktperson
Monita Edvardsson Kleijn
Förskolechef
08-520 735 39

monita.edvardsson-kleijn@nynashamn.se
Facklig företrädare
Frida Karlsson
Barnskötare
08-520 738 83

Frida.Karlsson@nynashamn.se

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.