jobb just nu!

Lärare till vård- och omsorgsutbildningen i Nynäshamn

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Arbetsbeskrivning

Till vård- och omsorgsutbildningen söker vi en behörig vårdlärare, gärna sjuksköterska. Vi ser gärna att du kan undervisa i flertalet kurser som vi erbjuder. Det är meriterande om du kan undervisa i ingående kurser i barn- och fritidsprogrammet.

Kvalifikationer

Du ska kunna undervisa dag- och kvällstid enligt schema. Många av våra elever arbetar och studerar samtidigt och önskar ofta distans/flex studier. En majoritet av våra elever har ett annat modersmål än svenska, varför du behöver ha kompetens och erfarenhet av att undervisa elever med svenska som andraspråk. Du behöver ha ett positivt, flexibelt och professionellt förhållningssätt. NKC utvecklar sin verksamhet och stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Deltid

Tillträde:   2018-01-02

möjlighet till heltid hösten 2018
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-31

Referensnummer:   NKC/2017/0012/023

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Schema.

Kontakt

Kontaktperson
Fatima Masic
tf Rektor
08-520 684 68

fatima.masic@nynashamn.se
Facklig företrädare
Berit Stenman
Lärare omvårdnad, TCO
08 520 680 80

berit.stenman@nynashamn.se

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.