jobb just nu!

Fritidspedagoger till Vanstaskolan och Tallbackaskolan

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas.

Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Ösmo ligger ca. fyra mil söder om Stockholm, och det finns pendeltåg dit. Vi har tillgång till skog, sjö och fina strövområden. Våra skolor har stora fina skolgårdar med skogen runt hörnet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet med fritidshemmets uppdrag enligt läroplanen (LGR-11). Våra skolor är i uppstarten med arbetet och vi söker just dig som vill vara del i uppstarten av en aktiv verksamhet med fokus på förmågor, centrala innehållet och det viktiga uppdraget med elevers lärande på fritids. Vi söker fritidspedagoger till både Vanstaskoaln och Tallbackaskolan.

Du kommer att aktivt delta och utveckla det dagliga pedagogiska arbetet i fritidshemmet samt driva utveckling av det pedagogiska arbetet framåt. Vi satsar på specifik fortbildning för fritidshemmets personal. Vanstaskolan har två fritidshemsavdelningar. Arbetet bedrivs i arbetslag. Viktigt att lätt kunna bygga goda relationer med elever, föräldrar och medarbetare.

Är du rätt person så får du chansen att träffa mycket glada barn och trevliga medarbetare. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper. Du tycker att det är självklart med lågaffektivt bemötande av elever och du har en personlig mognad som gör att du är trygg i din yrkesroll även om någon vill testa dina gränser, detta har inget med fysisk ålder att göra.
Du som är nyexaminerad med massor av ideér och brinner av iver att få arbeta med våra härliga elever är också välkommen att söka.

Kvalifikationer

Utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshemmet eller förskollärare. Krav på examen/ legitimation.
Erfarenhet av yrket är meriterande. Dock inget krav.
Mycket goda kunskaper i svenska språket krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-11-01

eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
100% dagtid Semestertjänst
Tillsvidare. Under förutsättning att erfoderliga beslut fattas.

Ansökan

Ansök senast:   2017-09-29

Referensnummer:   Ösm/2017.178

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2
2-4

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Fackliga representanter nås via kontaktcenter

08-520 680 00

Jenny Ögren
Rektor Ösmo skolor F-3
08-520 735 09

jenny.ogren@nynashamn.se

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länken nedan och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter.


VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.