jobb just nu!

Administratör

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden ska tillsammans med kommuninvånarna och det lokala näringslivet medverka till ett långsiktigt hållbart samhällsbyggande som på ett ekonomiskt och effektivt sätt främjar skönhet, tillgänglighet, social och fysisk trygghet, god hälsa samt kulturell och biologisk mångfald.

Förutom att Nynäshamn kan erbjuda 1900 soltimmar per år kommer du att arbeta i ett positivt gäng som producerar mervärde till kommunens innevånare och besökare. Stadsmiljöavdelningen har ett brett område och ansvarar för Gator/Parker, Gästhamn och Fordonsflottan.

Välkommen med din ansökan!


Arbetsbeskrivning

Som administratör har du ett varierande arbete. Det kan innebära allt från administrera handlingar till att ta fram statistik eller annan fakta. Du ger service åt arbetsplatsen exempelvis genom att stötta avdelningen med att skriva fram ärenden, planering, bokning/koordinering av möten och håller i olika former av uppföljningar på avdelningen. Ekonomihantering, kontering hör också till arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Utbildning motsvarande Handels- och administrationsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant för uppdraget.
Goda datakunskaper är ett krav, likaså mycket goda kunskaper i Word, Excel och i övrigt vara bekväm att arbeta med övriga officeprogram.
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med administrativa uppgifter och som är van vid att driva din dag självständigt. Du har ordning och reda i dina arbetsuppgifter och tycker om att skapa struktur som underlättar för dig själv och för andra. Du är en trevlig och öppen person som trivs med många kontakter i ditt arbete. Dessutom är du trygg i dig själv och har pondus att styra upp och reda ut situationer när så krävs.

Minst 3 års arbetslivserfarenhet som administratör eller motsvarande

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-10-01

100%
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-15

Referensnummer:   MSN/2017/0843/001

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Jesper Skoglund
Avdelningschef Stadsmiljö
08-520 739 97

Facklig företrädare
Birgitta Larsson
Rep. Vision
08-520 683 04

birgitta.a.larsson@nynashamn.se

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.