jobb just nu!

DUA-samordnare, delegation för unga och nyanlända till arbete

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas.

Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.Arbetsbeskrivning

I december 2014 beslutade regeringen om en delegation för större genomslag för arbetsmarknadspolitiska insatser mot ungdomsarbetslöshet på lokal nivå, under namnet Delegationen för unga till arbete (Dua).
Dua har i uppdrag att verka för att arbetsmarknadspolitiska insatser mot ungdomsarbetslöshet får större genomslag på lokal nivå. Dua ska främja statlig och kommunal samverkan och utveckling av nya samverkansformer. Arbetet ska utgå från både befintliga arbetsmarknadspolitiska insatser och nya initiativ inom arbetsmarknadspolitiken.
Nynäshamns kommun söker nu en Dua-samordnare med placering på Nynäshamns Kompetenscentrum (NKC).
I uppdraget ingår att utveckla och ansvara för den operativa samordningen mellan kommunens olika förvaltningar, arbetsförmedling, organisationer och arbetsgivare. Nynäshamns kommun har även ett pågående samarbete med Östra samordningsförbundet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieexamen eller motsvarande. Du bör ha arbetat några år självständigt i liknande funktion och ha erfarenhet av arbete med att skapa nätverk externt och internt.
Motiverande samtal och arbete med sociala frågor är meriterande. Körkort är ett krav.


Du är en självständig och tålmodig person som har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har en förmåga att se individens egen kapacitet och synliggöra den, är flexibel, har lätt för att se möjligheter och kan förändra synsätt och arbetsmetoder utifrån nya behov som uppkommer. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Du bör ha arbetat några år självständigt i liknande funktion och ha erfarenhet av arbete med att skapa nätverk externt och internt.
Motiverande samtal och arbete med sociala frågor är meriterande. Körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-05-02

Enligt överenskommelse
Provanställning kan komma att tillämpas och omfatta högst 6 månader
100% enligt schema

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-15

Referensnummer:   NKC/2015/037/023

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Du erbjuds en väl utvecklad friskvård

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Schema.

Kontakt

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunen växel

08 52068000

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.