jobb just nu!

Fritidsledare 0,75

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seBli en samhällsbyggare! Jobba i huvuduppdrag Samhällsutveckling i Ängelholm! Var med oss när vi långsiktigt formar en hållbar framtid som alla vill leva och utvecklas i. Samhällsutveckling arbetar med många verksamheter, som drift och underhåll av gator och parker, trafik, allmänkultur, fritid i generationer, idrott, bad och friluftsliv, bibliotek, kartframställning, mätverksamhet, måltidsservice, lokalvård, produktion och rening av vatten. Med en nyligen genomförd omorganisation har vi rustat oss för att möta de förväntningar som ställs på oss. Vi är ca 350 personer som totalt omsätter 500 miljoner kronor i ett hundratal pågående projekt inom våra olika områden. Vi står för en hög servicegrad och har som mål att bli ”Sveriges bästa kommunala tjänsteleverantör”.Arbetsbeskrivning

I Ängelholm bedriver vi ett aktivt och långsiktigt arbete för att ge våra ungdomar en positiv, stimulerande och aktiv fritid där ungdomsinflytande och delaktighet prioriteras högt. Vår verksamhet grundar sig i barnkonventionen. Vi söker två fritidsledare på deltid 75 % med placering på kommunens fritidsgårdar. Verksamheten riktar sig främst till ungdomar på högstadiet och gymnasiet och i tjänsten ingår att arbeta både på och utanför fritidsgården. Vi samverkar med skolorna i kommunen och som fritidsledare kommer du att få en kontaktskola som du är på minst en dag i veckan. I augusti öppnade vi en helt ny fritidsgård med 630 kvadratmeter yra. Fritidsgården är helt utformad efter ungdomarnas egna tankar och önskemål och är en av Sveriges modernaste fritidsgårdar just nu.

Kvalifikationer

Du har fritidsledarutbildning eller utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar inom fritidsgårdsverksamhet. Du har förmåga att ta initiativ och att jobba självständigt med en hög grad av egenansvar. Du är en trygg, bestämd och god vuxen förebild och har förmåga att ta konflikter och ändå skapa goda relationer med framförallt barn och unga. Du är även duktig på att skapa möjligheter för besökarna att utöva inflytande genom att engagera och involvera dem i verksamheten. Du är nyfiken, förändringsbenägen och duktig på att spana in behov, önskemål och trender i såväl närområdet som globalt. Du har även förmåga och intresse av att utvärdera och reflektera över ditt och dina kollegors arbete i förhållande till ett givet uppdrag. Du är duktig på att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du har grundläggande datorkunskaper. B körkort är ett krav. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Deltid

Tillträde 2017-01-01 eller efter överenskommelse
0,75

Ansökan

Ansök senast:   2017-11-30

Referensnummer:   A728932

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Arbetstid: Schema.

Kontakt

Kontaktpersoner
Lars Persson
Avdelningschef
0431-46 89 50

lars.persson@engelholm.se
Kristina Klang
Teamledare
0431-468953

Övrigt

Tjänsterna gäller under förutsättning att vederbörligt beslut tas av kommunfullmäktige i budget för 2018.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.