jobb just nu!

Undersköterska till Solhaga

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seÄr du undersköterska och redo för nya utmaningar?
Vill du vara med och påverka och utveckla framtidens äldreomsorg?
Vill du kunna känna att det arbete du utför är betydelsefullt och viktigt?
Då kan du vara den vi söker!

Solhaga i Munka Ljungby, är en del av äldreomsorgen i Ängelholms kommun och här arbetar ett trettiotal medarbetare. Solhaga består av totalt 24 platser fördelade på två avdelningar. 14 av dem är kortidsplatser/avlastningsplatser och 10 av dem är särskilda boendeplatser.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är placerad på enheten för särskilt boende men vi vill att du som söker ska vara öppen för att kunna arbeta i hela huset, där du behövs.
Vi söker en person som är flexibel, engagerad och har ett agilt förhållningssätt! Det vill säga att du ser till helheten och ser möjligheter, istället för hinder. Liksom vi brinner du för äldre och tycker att äldreomsorgen är spännande och vill göra skillnad för de brukare som bor på Solhaga- varje dag.
För oss är det viktigt med ett aktivt kontaktmannaskap, där du tar ansvar för brukaren och dess genomförandeplan. Vidare så tycker du att det viktigt med teamarbete, där alla professioner är lika viktiga, för att tillsammans nå ett bra resultat som gagnar brukarna. Vi ser också att du vill och har förmåga att vara med och förändra och utveckla verksamheten!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll, trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Du har en hög social kompetens, lätt för att samarbeta och brinner för att ge en god service och omvårdnad. Arbetet ställer krav på att du har körkort.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Deltid

Tillträde:   2017-09-01

Tidsbegränsad till: 2018-08-15

Tjänsten är ett vikariat.
75%
6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-07

Referensnummer:   A702365

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Schema.

Kontakt

Kontaktperson
Jenni Kriborg
Enhetschef (semester under vecka 28-31)
0431-87 000

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via Kundtjänst

0431- 870 00

Övrigt

Var vänlig och ange i din ansökan om du har företrädesrätt enligt LAS.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare tjänster kopplat till rekrytering.