jobb just nu!

Lärare åk 1-3 till Toftaskolan

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seArbetsbeskrivning

Toftaskolan ligger strax utanför Ängelholms tätort och är en skola med elever från förskoleklass till och med årskurs nio.

Skolan har ljusa, fräscha och fina lokaler som genomsyras av den positiva stämning som råder mellan eleverna, eleverna och pedagogerna och pedagoger till pedagoger.

Vi tror på våra elever och deras drivkraft, nyfikenhet och motivation ligger som grund i vår pedagogiska planering. Vi ser olikheter som en tillgång.

Till vår fina skola söker vi dig som är utbildad att arbeta med barn i årskurs 1-3. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med kreativa och nyfikna elever och medarbetare.

Du kommer att ingå i ett team med lärare som arbetar med eleverna i årskurs 2. Ditt ansvar är att vara mentor för en av grupperna. Tillsammans erbjuder ni eleverna en stimulerande arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vare sig du har erfarenhet eller är nyutexaminerad så får du stöd och stöttning av ditt team, specialpedagoger och rektor.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde sker efter överenskommelse.

Vi kommer att tillämpa löpande rekrytering.

Ansökan

Ansök senast:   2017-11-24

Referensnummer:   2:143/17

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Lena Ahl
Rektor F-6
0431-46 84 35

lena.ahl@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.