jobb just nu!

Lärare alt fritidspedagoger till vårt fritidshem för förskoleklass - åk 1

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.
www.engelholm.se

Söndrebalgs skola ligger i den lilla landsorten Hjärnarp i Ängelholms kommun. Skolan har en central plats i orten och ett starkt positivt föräldraengagemang! Skolan har ca 400 elever F-9 och ett 60-tal drivna pedagoger. Sammanhållningen på arbetsplatsen är stark och det finns ett tydligt utvecklingsfokus och kollegialt lärande. Vi har som gemensam ambition att skapa en hållbar arbetsmiljö med mycket plats för skratt och glädje! Det ska helt enkelt vara härligt och inspirerande att arbeta på Söndrebalgs skola.

Arbetsuppgifter

Vi söker engagerade lärare alternativt fritidspedagoger till vårt fritidshem för elever i förskoleklass – åk 1

• Som person är du lugn, stabil, tillmötesgående och har förmågan att skapa en trygg miljö för alla elever.
• Du tycker om att samarbeta med andra människor och är duktig på att skapa goda relationer till elever, kollegor och föräldrar.
• Du är engagerad i ditt arbete och drivs av lusten att få vara med i barns utveckling.
• Då du leder både små och stora grupper är det viktigt att du tycker om att arbeta i båda dessa sammanhang och kan engagera och motivera eleverna.
• Du bidrar gärna med idéer och nya tankesätt för att hela tiden driva verksamheten framåt.

Kvalifikationer

Fritidspedagogutbildning/ lärarutbildning

Som medarbetare hos oss tror vi att du vill vara medskapare, ditt förhållningssätt, delaktighet och ditt engagemang gör skillnad för verksamheten.

Ansvarstagande och flexibilitet är andra viktiga kompetenser för oss. Olika skapande processer är viktiga delar i verksamheten.

Vill du arbeta med utvecklingsfrågor, har du lätt för att samarbeta, är du kreativ och uppskattar arbete i arbetslag är du välkommen med din ansökan.

Som person är du lyhörd, initiativrik och ansvarstagande.

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde: läsårsstart 2018/2019

Intervjuer kommer att ske löpande.

Omfattning: 50 - 75 %

Ansökan

Referensnummer:   2:35/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.