jobb just nu!

Enhetschef för sjuksköterskor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seArbetsuppgifter

Vill du vara med på vår resa?

Vi står inför spännande utmaningar och till enheten för sjuksköterskor behöver vi en modig, handlingskraftig och inspirerande enhetschef. Vi erbjuder en utvecklande miljö med ett fritt och självständigt arbete.

Som enhetschef ingår du i ledningsgruppen för uppdrag och stöd. Vi är en dynamisk och kreativ ledningsgrupp som har mycket roligt tillsammans. Omvärldsbevakning, utveckling och gemensamma strategier är vårt huvudsakliga fokus. Tillsammans med dina chefskollegor, chefsstöd och några medarbetare sitter du i nya fräscha lokaler.

Sjuksköterskorna hör till verksamhetsområde uppdrag och stöd tillsammans med rehabenheten, biståndsenheten, bemanningsenheten och trygghetsjouren. På enheten arbetar ett femtiotal sjuksköterskor inom både särskilt boende och hemsjukvård. Du blir en av två enhetschefer för sjuksköterskorna.

Enheten befinner sig i ett spännande skede där vi tillsammans kommer arbeta för att hitta ett nytt sätt att organisera och strukturera verksamheten för att bättre kunna möta de utmaningar den kommunala hälso- och sjukvården står inför. Du kommer tillsammans med den andra enhetschefen att leda detta spännande utvecklingsarbete.

Du har ansvar för personal, ekonomi, resultat och arbetsmiljö. Vi sätter stort värde på att du är lösningsfokuserad, kommer med nya idéer och är handlingskraftig. I gengäld lovar vi att vi lyssnar och möjliggör.

Kvalifikationer

Du går från ord till handling och skapar förutsättningar för ett bra och utvecklande arbetsklimat som ytterst gynnar medborgaren. Du tar ansvar för din verksamhet, tar initiativ till förbättringar, ser lösningar och har förmåga att leda, fatta och förmedla beslut. Naturligtvis är du en närvarande och tillgänglig chef för dina medarbetare.
Vi söker dig som har adekvat högskole- eller universitetsutbildning. Du har tidigare erfarenhet som chef och kunskaper om lagar som styr vård- och omsorgsverksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvård.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Chefserfarenhet

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A742402

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.