jobb just nu!

Erfaren mottagningssekreterare till Mottagningsgruppen

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seIndivid och familjeomsorgen tillhör huvuduppdraget Lärande och familj och består av fem enheter; Integration, Försörjningsstöd, Boende, Stöd och behandling samt Utredningsenhet.
Individ och familjeomsorgen leds av en verksamhetschef tillsammans med fem enhetschefer och biträdande enhetschefer.
Utredningsenheten består av en Enhetschef samt en biträdande enhetschef, handläggare för barn- och ungdom, vuxenhandläggare- beroendeproblematik, LSS/SoL- handläggare, handläggare för hemtjänstinsatser för personer som är under 65 år, psykiatrisjuksköterska och viss administrativ personal.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att tillhöra Utredningsenheten där utredare, barnsekreterare, mottagningsgrupp arbetar under ledning av en enhetschef samt en biträdande enhetschef.

Mottagningsgruppen består av tre socialsekreterare och vi söker en medarbetare som ska arbeta som mottagningssekreterare.

Till mottagningsgruppen kommer alla ansökningar och anmälningar som rör barn och ungdomar. Socialsekreterarna arbetar med skyddsbedömningar och förhandsbedömningar gällande barn och ungdomar. I arbetet ingår även information och rådgivning till allmänheten och samarbetspartners.
Vidare kommer du ges möjlighet att deltaga i utvecklingsarbete på enheten.

Kvalifikationer

• Vi söker dig som har socionomutbildning.
• Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från myndighetsutövning gällande socialtjänstens olika verksamhetsområden och specifikt gällande barn- och ungdom.
• Du arbetar självständigt och flexibelt med god förmåga till samarbete.
• Du har förmåga till nytänkande i utvecklingsarbete. Du har ett reflekterande och analyserande förhållningssätt samt helhetsperspektiv.
• Du är tydlig, strukturerad, kommunikativ, flexibel och prestigelös i kontakterna med andra människor.
• Du ska kunna utrycka dig väl i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ med god samarbetsförmåga både internt och externt. Du ska ha god förmåga att bemöta människor och att se individen utifrån ett helhetsperspektiv. Du ska kunna arbeta självständigt och i nära samarbete med dina kollegor, fatta snabba beslut, vara flexibel i ditt arbete, organisera och planera dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du utifrån erfarenhet och personliga egenskaper blir en del av vår arbetsgrupp. Vi arbetar utifrån BBIC.

B-körkort krävs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Vikariat 12 månader. Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-16

Referensnummer:   A701054 - Kopia (2)

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.
Årsarbetstid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Marianne Sjunnesson
Enhetschef, Utredningsenheten
0431-46 95 47

marianne.sjunnesson@engelholm.se
Jessica Svensson
Biträdande enhetschef, Utredningsenheten
0431-46 95 48

jessica.svensson@engelholm.se

Övrigt

Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare tjänster kopplat till rekrytering.